7 osobowe auto

29 Sty 2013, 20:15

Witam,

Moja stara zafira od pewnego czasu sprawia coraz więcej problemów. I ostatnio zastanawiałem się nad kupnem nowego samochodu. Interesują mnie auta 7 osobowe.(Nowe). Fajnie by było gdyby miały kamerę cofania wraz z ekranem multimedialnym. Dobrze by było gdyby też dał radę przejechać 10 lat(tak jak dotychczasowy opel) na jeżdżeniu mojej żony :)
Co polecacie?
Cena raczej nie ma większego znaczenia myślałem o cenie do ok. 120 tys. złotych.

Pozdrawiam
Seoch
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 10 1995
Przebieg/rok: 37tys. km
Auto: Audi A6
Silnik: 2.0 170KM
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005
0

30 Sty 2013, 07:49

Żeby rzetelnie odpowiedzieć na Twoje pytanie,ktoś musiałby mieć kontakt z kilkoma autami jakich poszukujesz. Inaczej opinie,to będą cytowane wiadomości o autach z np folderów i artykułów motoryzacyjnych.
Moim zdaniem sam powinieneś pojeździć po dilerach i poumawiać jazdy próbne. Zwracać też uwagę trzeba na promocje !!!
Jako bezczelny pragmatyk dodam,że na Twoim miejscu najpierw obejrzałbym nową Zafirę... :)
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
0

30 Sty 2013, 09:01

Możesz za ta kase kupic auto z salonu. Tak jak radzi kolega artur pojeździć po salonach i sprawdzić kilka aut. Moze Orlando zobacz? Maja duzo bajerów.
Jak w gre wchodzą używane to polecam Honde Odyssey. Auto na pełnym wypasie, wszystko co potrzeba + wiecej. Mam bardzo sobie chwalę.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    SsangYong Tivoli - druga generacja modelu
    Jesień 2019 to czas nowości SsangYong’a. Pierwszą z nich jest wprowadzenie na polski rynek nowej wersji Tivoli. Nowe Tivoli ma długość 4225 mm, szerokość 1810 mm oraz wysokość 1613 mm. W porównaniu do poprzedniej ...