pawelec8282 napisał(a):Jakość wykończenia oraz awaryjność Renowki nie rodzi we mnie strachu ponieważ użytkuje ta markę od 11 lat (19,potem scenic I i scenic II po lifcie) w scenicach miałem moim zdaniem genialne silniki 2.0 idealnie współpracujące z gazem.
Fajnie że miałeś szczęście...
Bo mój kolega miał rav4 i kadżarka jednocześnie to kadżarek do 50k.km. dostarczył tyle wrażeń że rav4 będzie potrzebowała pewnie ze 30lat na osiągnięcie tego wyniku.
Tu tez trzeba przyznać że aso reni w porównaniu do tojkowego jest obłędne.
Jak zgłosiłem rozszczelnienie się przedniej szyby to pan mi powiedział że w Pl jeździ się do 140km/h a to stało się przy 160km/h tylko że pod Berlinem ale to szczegół. Powrót był zacny.
Na Mazurkach dla odmiany padł silnik to był jego dziewiczy rejs lawetą i dowiedzieliśmy się że oleje podrabiają i to dla tego się stało... no ale za 2mce trzeba było silnik wymienić...
Ciekawostką było gaśnięcie auta na rezerwie i... tu tez tłumaczenie było w deche
![Szczęśliwy :D]()
bo zatankowałem kiepskiego paliwa...
Na szczęscie po kadżarku zostało tylko wspomnienie bo użeranie się i topniejąca w oczach wartość była mało atrakcyjna.
Ogólnie fajne przyjemne auto ale wyszło jak wyszło ... mimo wszystko lubię renaulty
p.s.
Wersja 1,2tce czy jakoś tak...
![OK :ok:]()