Hm wychodzi dużo taniej na gazie. A z tą benzyną i gazem to hmm musisz mieć na rozruch tylko odrobinę, 5L benzyny styknie na masę odpaleń. Mówię o starszej generacji gazu, w tych nowszych nie wiem czy zachodzi potrzeba odpalania na benzynie w zimie.
Gdzieś czytałem że w Polsce nigdy sie jeszcze nie zdazyło aby podczas wypadku wybuchła butala z gazem.
Gaz jest tak samo palny jak benzyna, więc podobnie bezpieczny.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Gdy kierowca patrzy, ale nie widzi Kierowcy, którzy spowodowali wypadek z udziałem motocyklisty czy rowerzysty, niekiedy tłumaczą, że po prostu nie zauważyli dwukołowego pojazdu. Czy to tylko kiepska wymówka? Okazuje się, że nie zawsze. Jednym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.