Siemanko!
ostatnio jeździłem a5 3.0tdi i powiem że był wypas! ale zastanawiam się jeszcze nad camaro 6.2 + lpg tylko niewiem czy ładować się w g...o bo różne są historie z gazem:( camaro jest taki olbrzymi amerykański i ma ryk! dziwicie się czemu lpg? dla tego że kupuje mi furę starszy ale na paliwo muszę sam zarabiać:) więc proszę o wasze opinie:)
ps. Nie jeździłem jeszcze camaro 2009 ale tym starszym i powiem że to była rewlacja!
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.