A5 vs camaro ss 2009

24 Sie 2009, 14:44

Siemanko!
ostatnio jeździłem a5 3.0tdi i powiem że był wypas! ale zastanawiam się jeszcze nad camaro 6.2 + lpg tylko niewiem czy ładować się w g...o bo różne są historie z gazem:( camaro jest taki olbrzymi amerykański i ma ryk! dziwicie się czemu lpg? dla tego że kupuje mi furę starszy ale na paliwo muszę sam zarabiać:) więc proszę o wasze opinie:)
ps. Nie jeździłem jeszcze camaro 2009 ale tym starszym i powiem że to była rewlacja!
krzysztof22
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

24 Sie 2009, 16:31

ja wziąłbym A5 , bo moim zdaniem nie ma się pakować z takim autkiem w lpg . A audi też będziesz się wyróżniał z tłumu
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

24 Sie 2009, 18:25

dzięki za odpowiedz! a tak o lpg, to nie będzie gaz za 2koła ale pytałem kolesia mówił że taki dobry gaz to około 10tys.
krzysztof22
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

24 Sie 2009, 18:31

jaki on by nie był to ja nie jestem zwolennikiem lpg :razz: wolałbym audi 3.0TDI też fajnie chodzi i jest dość oszczędne
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja
    Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...