Accent? Golf? Lanos? Fiesta? a może KA? Co wybrać?

05 Kwi 2009, 10:53

Lanos sie dosc psuje niezaleznie od przebiegu a vw to vw ;) silnik moze miec najechane duzo ale i tak Ci posluzy 1.4/ 1.6 w benzynie albo 1.9 w dieslu.
patrykbmw
Nowicjusz

05 Kwi 2009, 11:21

niewiem gdzie widziales takie lanosy ale na tym forum juz duzo ludzi sie wypowiedzialo za lanosem jako dobre i prawie nie zniszczalne auto i ja tez to potwierdze bo moji rodzice maja od ponad 6lat i auto nawet jednej powaznej awarii niemialo i caly czas dobrze sobie radzi,ja zostaje przy lanosie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Kwi 2009, 13:14

Ja tak myśle jeszcze i rzeczywiście w tych pieniądzach Lanos to najlepszy wybór,ACCENT akurat cenowo nie powala tego samochodu zresztą szczególnie udane Accenty to te po 2002 r.Lanos 1.5 8v świetnie znosi LPg,tak kupiłbym Lanosa zdecydowanie.Jeśli ktoś twierdzi,że to złe samochody to szkoda,że nie widział programu o tych samochodach,ankiety na ulicach naszych miast wśród tych,którzy jeżdzą Nubirami oraz Lanosami,każdy kupiłby ten samochód jeszcze raz,chwalili sobie właściciele te samochody,zresztą niecałe 5000 za 2000r? :shock: Wybór też jest potęzny.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

05 Kwi 2009, 13:54

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i ten opis "IDEALNY NA PIERWSZE AUTO LUB NA CODZIENNE DOJAZDY DO PRACY" ale ten egzemplarz wymaga malej naprawy blacharskiej ale sa jeszcze inne ciekawe np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Kwi 2009, 18:17

a ja bym wzioł fieste tylko z silnikiem 1,4 miałme takiego i świetnie sie prowadzi , bardzo fajnie przyśpiesza i mało pali ale pod gaz sie nie nadaje :D
sibi26
Początkujący

03 Paź 2010, 18:26

koczas napisał(a):Polecam 1,5 8zaworowy. Na lanosy z czarnymi zderzakami wogóle nie patrz bo nie mają wspomagania a w tym samochodzie jest niezbędne. Nie daje się nim prawie manewrować bez wspomagania!

Nie gadaj glupot bo czarne zderzaki nie maja ZADNEGO wplywu na wspomaganie. Lanosy z lat 97 i niektore z lat 98 (i tylko silniki 8v) nie maja wspomagania. WSZYSTKIE inne z czarnymi zderzakami czy nie... Maja wspomaganie kierownicy.
Ostatnio edytowany przez popmean18, 03 Paź 2010, 22:29, edytowano w sumie 1 raz
popmean18
Nowicjusz

Miejscowość:
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC500h hybrid – 4,9 sek., 359 KM
    Model LC powstał jako urzeczywistnienie idei, wyrażonej w zaprezentowanym w 2012 roku na Salonie Samochodowym w Detroit samochodzie koncepcyjnym LF-LC (Lexus Future Luxury Coupe). Firma nie planowała jego komercyjnej kontynuacji, ...