Witam wszystkich serdecznie.
I dziękuję, że znaleźliście czas na przeczytanie tego posta. Może ktoś z was doradzi mi i przekona do jakiegoś danego modelu samochodu.
Mam nie wielki budżet bo tylko 5tyś złotych. Ale też niewielkie wymagania. Auto, które mnie interesuje powinno być autem miejskim, znaczy się powinno mało palić (studentom się nie przelewa). Musi mieć wspomaganie kierownicy. Auto najlepiej z rocznika po 1996r aby niebyło za stare. I bardzo dobrze gdyby miało klimatyzację, choć wiem, że to raczej niemożliwe za tą cenę. Aha no i kolor nie powinien być różowy
![Razz :P]()
Bajery typu elektryczne to elektryczne tamto, deska do prasowania na tylniej kanapie, akwarium nie mają znaczenia. Marka i model bez znaczenia. Ważne aby auto było tanie w utrzymaniu i mało paliło. Od dłuższego czasu rozmawiam ze znajomymi i każdy ma swoją opinie. Fordy ciekną. Ople śmierdzą. Fiaty się psują. I dlatego potrzebuję rady podpartej najlepiej doświadczeniem albo faktami. Znalazłem kilka modeli które mogły by być ale proszę o pomoc.
[link do oferty na Allegro wygasł] (Hyundai)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (Golf)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (Lanos)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (Fiesta IV)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (Fiesta III)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (KA)
Za fachową radę w Krakowie jestem w stanie odwdzięczyć się stawiając np. soczek albo piwo (bezalkoholowe oczywiście)
Pozdrawiam i dziękuję Maciej