ALFA? AUDI? Linki Komisy Deutsh

28 Mar 2009, 13:17

Zastanawiam się nad Alfą 156 Diesel chyba 1.9 (auto piękne z zewnątrz, ale podobno te aut a wiecej czasu spędzają w servisie niż w drodze :( )

Ew. Audi A4 Diesel (najlepiej po liftingu czyli chyba 2000) średnio ladne ale duże i wygodne no i bezawaryjne?

Lub Ford Focus Diesel?....

Szukam czegoś raczej wielkości A3- A4 (komfort jazdy i ekonomiczność paliwa i części)

I JEŚLI KTOŚ POSIADA JAKIEŚ STRONY KOMISÓW W NIEMCZECH BLISKO GRANICY FAJNIE BY BYŁO JAKBY KTOŚ ZAPODAŁ ZOBACZYĆ TAM NA CENY :)

aha INTERESUJE mnie coś do 15 tys zł.
infor7
Nowicjusz

28 Mar 2009, 14:21

uwierz mi że audi a4 duze nie jest.a bynajmniej tylna kanapa, jechałem z tyłu raz 3km i dziekuje bardzo wiecej niechce jechac na tylnej kanapie.strasznie mało miejsca.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

28 Mar 2009, 14:31

no jak dla "mnie" duże :P No bo wydaje mi się że lepiej wziać A4 niż A3 bo.... ceny prawie takie same, silniki chyba też, niewiem czy spalanie w a4 jest większe czy nie.... ale komfort pewnie lepszy niż a3....

A4 bardziej szpanerskie bydle ;p
infor7
Nowicjusz

30 Mar 2009, 09:11

tylko ze a4 tego rocznika po lifcie nie kupisz w tej cenie za dobre autko musisz doliczyc z 8-9tys. do tego co masz sam interesuje sie kupnem tego autka i diesle nie sa takie tanie mnie tylko interesuje czy zawieszenie maja takie same jak passaty b5 czyli aluminiowe ? bo kazdy zna stan naszych pieknych i kochanych dróg....
NiEzBaDaNe Są WyRoKi BoSkIe
lukaszek1232
Nowicjusz

Miejscowość: Łowicz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Eurocargo ML180E25: pojemny i ładowny
    Od ubiegłorocznego faceliftingu Iveco Eurocargo nabrało przyjaznego, uśmiechniętego wyglądu. Czy ten uśmiech odzwierciedla również wewnętrzne zalety tego samochodu, mogliśmy sprawdzić, jeżdżąc 18-tonowym modelem Eurocargo ...
    [E] 300C 3,5 / C6 3,0 / Legend IV 3,5 / GS 300 mk3
    Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu E - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2006 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chrysler 300C 3,5 - 249KM - ...