stasiowski121 napisał(a):A ja Cię proszę pierwszy i ostatni raz nie obrażaj mnie.
Ja o Twojej inteligencji nic nie mówię bo nie wiem (z resztą nawet bym nie chciał nic wiedzieć) więc i Ty mi nie ubliżaj póki co grzecznie proszę.
Z resztą nie tylko mi bo i całej reszcie użytkowników którzy widzą nie tylko auta japońskie.
A tak na marginesie to coraz więcej osób ma Cię tutaj serdecznie dość.
Nie moja to rzecz czemu ale od siebie Ci powiem że odkąd się pojawiłeś poziom, spokój i renoma tego forum poważnie ucierpiały.
P.S Niebawem założę temat w imieniu kolegi, nie obraż się ale proszę abyś się w nim nie wypowiadał. Pozdrawiam.
co ty soba reprezentujesz? kanciarz co podrabia ksiazki serwisowe, takich jak ty powinno tutaj niebyc, bo tutaj wlasnie oszusci dokonuja zamglawiania opinii publicznej swoimi bzdurami zeby ludzie kupowali ich szmelc ciagniety od szwabow, ja cie obrazam? no sorry zeby to bylo rownoznaczne temu ile razy mnie obraziles...
jak do tej pory dosyc to maaja mnie :barol91, qki007, szybki200 i ty, bo macie ZEROWE pojecie o samochodach, najmniej wnosicie do kazdej dyskusji , mieszacie piszecie bzdury i na dodatek nie jednemu z was brakuje kultury i znajomosci netykiety, ktora w jednym z postulatow traktuje o tym ze mam prawo wyrazac swoje poglady, keidy zaczynam to robic kulturalnie wam zaczyna brakowac argumentow i zaczyna sie obrazanie
gdyby jakis moderator przegladal to czesto to wlasnie podostawalibyscie bana, za to ze piszecie bzdury i za to ze obrazacie kiedy zaczyna wam sie grunt pod nogami usuwac