nieee Vectra też mi się nie widzi. Brzydka z zewnątrz w sumie nie jest, środek mi się w ogóle nie podoba, a co najważniejsze jednak zbyt często spotykana.
Muszę przyznać że propozycja kamyla bardzo ciekawa, ale jednak wolę coś mniejszego. Jestem za młody żeby jeździć tak dużym samochodem, więc lepsza by była 156.
Właściwie to już 3 u mnie w mieście, którą widziałem do sprzedania. Tylko że dwie jeszcze przed liftingiem wnętrza, a jedna Sportwagon. Jednak za te 17-18 tys wlał bym kupić po liftingu wnętrza. Jest zdecydowanie ładniejsza.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Sprawdź swoje punkty karne online Ministerstwo Cyfryzacji w ramach systemu Centralnej Ewidencji Pojazdów i Kierowców udostępniło nową, wygodniejszą metodę sprawdzenia punktów karnych jakie mamy na swoim koncie za wykroczenia w ruchu drogowym. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.