nieee Vectra też mi się nie widzi. Brzydka z zewnątrz w sumie nie jest, środek mi się w ogóle nie podoba, a co najważniejsze jednak zbyt często spotykana.
Muszę przyznać że propozycja kamyla bardzo ciekawa, ale jednak wolę coś mniejszego. Jestem za młody żeby jeździć tak dużym samochodem, więc lepsza by była 156.
Właściwie to już 3 u mnie w mieście, którą widziałem do sprzedania. Tylko że dwie jeszcze przed liftingiem wnętrza, a jedna Sportwagon. Jednak za te 17-18 tys wlał bym kupić po liftingu wnętrza. Jest zdecydowanie ładniejsza.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jakie macie obroty silnika na ostatnim biegu przy 100km/h? Tak jak w temacie. Mam wrażenie, że to zmowa producentów aut, że dają tak krótkie przełożenia skrzyni biegów. Silnik chodzi na wysokich obrotach i niepotrzebnie spala cenne zasoby paliwa naszej planety. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.