Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):Akurat nie wiem co jest fajne w tym silniku
Vanos napisał(a):Rozumiem ,że to żart?
Jeśli jesteś fanem motoryzacji (niekoniecznie fanem Alfy) to powinieneś wiedzieć ,że to jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) silnik V w historii motoryzacji. Utytuowany też najlepiej brzmiacym silnikiem V6 wszechczasów -"Alfa Busso V6 Best Sounding 6 Cyl Engine Ever"
szybki napisał(a):Jeżeli lubujesz się w tego typu historiach to lepiej poczytaj o silnikach takich które dadzą Ci coś więcej niż dźwięk.
Vanos napisał(a):Podaj jakiś ciekawy przykład w cenie do 40-45 tys zł...
Rocznik powyzej 2004.
szybki napisał(a):A co ma do tego rocznik???Chodzi Ci o lans czy o jazdę???
kirin88 napisał(a):Przesiadka z BMW do alfy??? toż to grzech!:D
jiGsaw napisał(a):Z wyjątkiem osiągów to będzie krok w tył w stosunku do E46 pod praktycznie każdym względem.
Vanos napisał(a):Dla mnie równie ważny jak przyjemność z jazdy jest design samochodu.
Auto najzwyczajniej w swiecie musi mi się podobać.
Nie chcę jeździć "zabytkiem" do którego części bedę sciągać od innych "antykwariuszy"
Za amerykanskie wynalazki dziękuję, MB? Spasione Coupe z przodem taksówki tez odpadają.
Jeżdzić czymś co mi się nie podoba ale ma fajny silnik (pewnie z 6 cyfrowym przebiegiem)
to jest raczej lans. Albo masochizm...
Vanos napisał(a):Wiesz kazda sroczka swój ogon chwali.
Na forach Alfa Romeo twierdzą zupełnie odwrotnie. Chociaż z tego co wyczytałem na forach ta marka jako nieliczna (obok Saaba) budzi uznanie alfistów ale to inny temat.
Vanos napisał(a):Przestań...
Mnie te auto nie chwyciło za serce.
No ale kto co wymaga.
Vanos napisał(a):Nie chcę jeździć "zabytkiem" do którego części bedę sciągać od innych "antykwariuszy"
Vanos napisał(a):Dla mnie równie ważny jak przyjemność z jazdy jest design samochodu.Auto najzwyczajniej w swiecie musi mi się podobać.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki ALFA ROMEO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ALFA ROMEO