Witam. Mam na oku upatrzony samochód w dobrej cenie, lecz zauważyłem przy oglądaniu że ma on licznik w milach. Podejrzewam że jest to przeróbka z anglika. Obecny właściciel kupił go jako niemiecki i jeździ nim cały czas. Samochód jest zarejestrowany w Polsce tzn. że przeszedł też badania na stacji diagnostycznej i jest przystosowany do polskich warunków. Warto się interesować tym samochodem czy lepiej poszukać czegoś innego?
Zawsze można kupić licznik europejski,laguna z tego co mi wiadomo jest bardzo prosta w przeróbce i niema tam żadnego ciecia w przegrodzie tam jest wszystko przykręcane największy problem to przedłużyć kable wiązki czyli łatwo coś takiego zrobić.W tej chwili bardzo łatwo kupić w komisie i nie tylko auto po przekładce z anglika z dokumentacją polską z auta rozbitego ale to z autami o dość dużej wartości i młodych rocznikach . Sam licznik jeszcze o niczym nie świadczy .
Audi e-tron GT concept- wnętrze zrównoważone i bardzo współczesne Cztery drzwi, cztery fotele i 2,90 m. rozstawu osi. Wnętrze Audi e-tron GT concept zapewnia dużą dawkę codziennej praktyczności połączonej z doskonałą jakością. Funkcjonalne centrum wnętrza zlokalizowane jest z przodu, po ...
Numer vin za dużo nie pomoże bo przeważnie jest kupowane auto mocno skasowane na papiery do przekładki,dużo takich aut jeździ a wiele osób nawet nie wie że ma coś takiego .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.