komunikat na komputerze Antipollution Fault. mechanik odczytal z komputera P0483
może ktos z Was wie czy ten blad wiaze sie z awaria przekaznika wentylatora chlodnicy? slyszalem ze czasami jakis rezystor tam sie przepala. Coś bym tam pogrzebał ale nawet nie wiem gdzie on sie znajduje
Peugeot 308 1,6Hdi rocznik 2008 bez FAP
P0483 -funkcja chłodzenia wbudowana w kalkulator (zespół wentylatora chlodnicy) przerwa w obwodzie zbyt wysoka temperatura miejscowy przebieg od 166740 do 172561 przypadek 771
gracz84 napisał(a):czy jestem w stanie to wymienic bez sciagania zderzaka?
Tego nie wiem, przyjrzyj się jakie dojście jest do tego czujnika. Jak go odkręcisz to pewnie będzie go wtedy łatwiej wypiąć z wtyczki. Daj znać jak zrobisz
Jak odklejić naklejkę z numerem rejestracyjnym od szyby? Prosiłbym o jakieś porady czym najlepiej odklejić tą naklejkę która jest przyklejana z prawej strony szyby na dole od wewnątrz(tkwi na niej numer rejestracyjny naszego auta) Po przejestrowaniu stara naklejka wiadomo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.