hoderi145 napisał(a):Liczę, że uda się coś ponegocjować, chociaż niektórzy bardzo mocno się cenią i dopiero jak auto stoi kilka miesięcy, to dają normalne ceny.
To nie do końca tak działa.
Jak postoi kilka miesięcy to zawsze jest coś nie tak i handlarz po prostu spuszcza Ci towar w którym jest coś nie halo i nie może się sprzedać drogo, ewentualnie druga opcja naprawia to i winduje jeszcze wyższą cenę.
Co wy myślicie że ktoś coś fajnego kupuje , tacha to przez pół europy, żeby później za frajer sprzedać po kosztach ?
hoderi145 napisał(a):Oglądałem te auta 3 lata temu i szczerze mówiąc ich cena w ogóle nie poszła w dół co mnie trochę przeraża, bo jak się zastanowiłem to w podobnej cenie kupię i30 4-5 lat młodszą i nowszą technologicznie
No to czemu nie kupujesz?
hoderi145 napisał(a):Czy to normalne, że 10 letni komakt aż tak mocno trzyma cenę?
całkiem normalne, CR-V z 2007 R sprzedałem za 35 000zł i to kilka już w tym roku, więc pomyśl takie stare auto a takie drogie,niestety Honda trzyma okrutnie cenę. Za to otrzymujesz bardzo dobrą, sprawdzoną jednostkę która po prostu jest jedną z lepszych w swojej klasie, kupisz jakieś badziewna 1,4 od hyundaja które może do 200 000km dojedzie, a moze nie
Auta małe są drogie i mało tracą na wartości niż np. limuzyny klasy premium. Zawsze tak było i będzie