Audi A 4 b6 quatro combi problem z kierunkowskazami

06 Kwi 2017, 16:14

Witam.
Mam problem tego typu że włączając lewy lub prawy kierunek świecą oba jednocześnie tak jak awaryjne. co może być przyczyną i od czego zacząć. Zostałem właścicielem tego wozu parę dni temu i nie bardzo wiem co jest grane.
Bardzo proszę o pomoc.
puchacz888
Nowicjusz

Miejscowość: Szczyrk

06 Kwi 2017, 20:27

Proszę się zapoznać z tematyką działów na naszym forum i pisać tematy w właściwych tematycznie działach. Tym razem przenoszę.
A jeżeli chodzi o problem, to powodem może być albo włącznik awaryjnych albo przekaźnik awaryjnych.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

07 Kwi 2017, 07:39

Bardzo przepraszam za złe ulokowanie problemu ale dla mnie w ogóle to sukces że cokolwiek udało mi się tutaj zamieścić. Postaram się zebrać info jak z tego miejsca korzystać by nie robić zamieszania. Na razie jestem zielony jak trawka o tej porze roku więc proszę o wyrozumiałość. Teraz jeszcze z niecierpliwością czekam na pomoc ze strony technicznej do opisywanego problemu i będę szczęśliwy...
puchacz888
Nowicjusz

07 Kwi 2017, 07:42

AA no tak przejąłem się burą że nie doczytałem do końca sprawdzę ww elementy. Bardzo dziękuję :D :D
puchacz888
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wybrać opony zimowe?
    Często się śmiejemy, że zima potrafi i w styczniu zaskoczyć drogowców, ale po pierwszych opadach śniegu często okazuje się, że najbardziej to są zaskoczeni kierowcy, którzy jeszcze nie zmienili opon na zimowe. ...