Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja polecam ci taki zestaw H7 Philips White Vision od razu z postojówkami W5W (około 75zł). Strumień światła około 4300K więc nie będzie znacznej różnicy jak zapalisz długie światła, a postojówki świecą ładnie na biało chociaż bańka w której są jest niebieska Do tego kompletu kupiłbym żarniki również Philipsa D2S o oznaczeniu 85122 które świecą z temperaturą 4300K więc cały zestaw powinien ładnie się zgrać Tu masz koszt około 100zł za żarnik (ale na oryginały masz dwa lata gwarancji).FFDP napisał(a):Jeśli chodzi o żarnik to chyba wybiorę Bosmę D2S 4300k, postojówki to Phillipsy WhiteVision a drogowych to już nie wiem jakie.
Patrzyłem na allegro więc śmiało możesz tam patrzeć tylko uważaj na tanie Philipsy żeby to nie była podróba.FFDP napisał(a):A jakieś linki do sklepu masz ? czy szukać na allegro ?
Przesadzasz a nawet jak by się szybko przepalały to ile byś musiał jeździć na tych światłach drogowych? Aż tak często na nich jeździsz?FFDP napisał(a):Phillipsy czytałem że szybko się przepalają
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]