Audi A3, BMW 318 - które z tych aut będzie lepszym wyborem?

23 Gru 2007, 11:32

Witam mam 28 tys. złotych do wydania na mój pierwszy samochód. Zastanawiam się na [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Samochód będzie służył mi do dojazdu na studia oraz wakacyjne wyjazdy nad morze. Który z nich będzie lepszym wyborem, proszę nie sugerować się wyposażeniem może być takie same w obu autach a moc silnika zbliżona.
Ostatnio edytowany przez leonidas18, 11 Sty 2010, 00:58, edytowano w sumie 1 raz
leonidas18
Nowicjusz

10 Sty 2010, 18:09

jezeli zbierales przez cale zycie kase na swoje pierwsze auto to z pewnoscia ciezko ci je wydac.
wez pod uwage eksploatacje samochodu. ceny ewentualnych napraw, wymian rozrzadu itd. kupic samochod to jedna rzecz a utrzymac to cos innego.
policz sobie ile km bedziesz mniej wiecje robil i do czego ten samochod ma ci slozyc.
nie rzucaj sie na diesla bo jest on trendy.
z racji iz jestem fanem VAGa to wziołbym na twoim miejscu takie Audi A3 z 98-x roku z silnikiem 1.6 lub 1.8
prazio
Nowicjusz

Miejscowość: Stocin

10 Sty 2010, 18:28

Kolejny archeolog na forum...
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

13 Sty 2010, 20:38

na 100% BMW np rozzad w audi kosztuje 2000tys a w bmw 1000 zl :) do BMW sa tanie czesc a jak jestes splokany to mnustwo zamienikow np piasta orginal 100 zl zamienik 28 zl :) + wieksze auto :) i kobiety nie wiem czemu leca na to auto :) a ostatnio audi bardzo kradna :) napisz co wybrales :) a dizla nie biesz czasem bo jed modny co z tego ze pali np 6 l ropy a bezy by bral 10 l jak czesc do dizla sa drosze niz do bezyny !! i bardziej trzeba dbac pozatym o dizla niz bezyne a w zime nie chce czesto zapalic jak BMW to bezyna 2.0
...
fanteo
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

13 Sty 2010, 21:02

Nie odkopujcie starych tematów :!:
daniel_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętokrzyskie

14 Sty 2010, 01:02

znowu prazio sie napil i swiruje pawiana ze cos wie
halsky11

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak można zmniejszyć wydatki na paliwo?
    Dużo kierowców każdego dnia korzysta z samochodu, a koszty paliwa rzędu kilkuset złotych miesięcznie nie zaskakują. Często dla kierowcy wydatek na paliwo jest dosyć sporym miesięcznym obciążeniem. Niestety gwałtowny ...