Audi A3, BMW 318 - które z tych aut będzie lepszym wyborem?

23 Gru 2007, 12:32

Witam mam 28 tys. złotych do wydania na mój pierwszy samochód. Zastanawiam się na [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Samochód będzie służył mi do dojazdu na studia oraz wakacyjne wyjazdy nad morze. Który z nich będzie lepszym wyborem, proszę nie sugerować się wyposażeniem może być takie same w obu autach a moc silnika zbliżona.
Ostatnio edytowany przez leonidas18, 11 Sty 2010, 01:58, edytowano w sumie 1 raz
leonidas18
Nowicjusz

10 Sty 2010, 19:09

jezeli zbierales przez cale zycie kase na swoje pierwsze auto to z pewnoscia ciezko ci je wydac.
wez pod uwage eksploatacje samochodu. ceny ewentualnych napraw, wymian rozrzadu itd. kupic samochod to jedna rzecz a utrzymac to cos innego.
policz sobie ile km bedziesz mniej wiecje robil i do czego ten samochod ma ci slozyc.
nie rzucaj sie na diesla bo jest on trendy.
z racji iz jestem fanem VAGa to wziołbym na twoim miejscu takie Audi A3 z 98-x roku z silnikiem 1.6 lub 1.8
prazio
Nowicjusz

Miejscowość: Stocin

10 Sty 2010, 19:28

Kolejny archeolog na forum...
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

13 Sty 2010, 21:38

na 100% BMW np rozzad w audi kosztuje 2000tys a w bmw 1000 zl :) do BMW sa tanie czesc a jak jestes splokany to mnustwo zamienikow np piasta orginal 100 zl zamienik 28 zl :) + wieksze auto :) i kobiety nie wiem czemu leca na to auto :) a ostatnio audi bardzo kradna :) napisz co wybrales :) a dizla nie biesz czasem bo jed modny co z tego ze pali np 6 l ropy a bezy by bral 10 l jak czesc do dizla sa drosze niz do bezyny !! i bardziej trzeba dbac pozatym o dizla niz bezyne a w zime nie chce czesto zapalic jak BMW to bezyna 2.0
...
fanteo
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

13 Sty 2010, 22:02

Nie odkopujcie starych tematów :!:
daniel_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętokrzyskie

14 Sty 2010, 02:02

znowu prazio sie napil i swiruje pawiana ze cos wie
halsky11

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak czytać etykietę na oponach?
    Etykieta opony jest cechą opon pojazdów mechanicznych. Producenci opon dla samochodów osobowych, lekkich i ciężkich samochodów ciężarowych, od listopada 2012 zobowiązani są do podania na naklejce lub ...
    Skrobaczka do szyb samochodowych
    Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...