Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kubuch napisał(a):Polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PhantomASA1 napisał(a):Ja nie wiem dlaczego ,tego autka nie widziałem
PhantomASA1 napisał(a):Napisz czy było bite i o jaki silnik chodzi ,jaki przebieg ,jeśli to diesel to nie pisz np.150kkm jaka cena?
PhantomASA1 napisał(a):To najbardziej polecany ze zwykłych silników benzynowych bez turbo,b.dobry wybór,pozostaje ci tylko dobrze sprawdzić czy nie był kiedyś kupą złomu i ocenić jego stan techniczny,tylko się nie napalaj
[ Dodano: Pią Paź 23, 2009 19:41 ]
cena normalna.
PhantomASA1 napisał(a):To najbardziej polecany ze zwykłych silników benzynowych bez turbo,b.dobry wybór,pozostaje ci tylko dobrze sprawdzić czy nie był kiedyś kupą złomu i ocenić jego stan techniczny,tylko się nie napalaj
[ Dodano: Pią Paź 23, 2009 19:41 ]
cena normalna.
PhantomASA1 napisał(a):Nie chodzi o silnik czy był kiedyś kupą złomu tylko samochód jako całość ,pamiętaj o tym ,jeśli było inaczej wpakujesz się w skarbonkę bez dna,kumpel diagnosta oceni to bez problemu,potem napiszę ci o słabych stronach tego modelu,na co zwracać uwagę przy kupnie i co potem sprawia najwięcej kłopotu,oczywiście to było autko najlepsze w swej klasie,to nie ulega wątpliwości ale czy akurat dalej jest ,nie wiadomo ,nie wiadomo w jakim jest stanie!
zygmunt napisał(a):Audi A3 1.6 to chyba to samo co VW IV 1.6 SR?Tez niemiec i tez sobie ludzie chwala.Na alegro gdzie by nie popatrzyl to czesci tasuja i do Audi i do VW? A tak "czwórke" to mozna taniej kupic i tez na wypasie i w dodatku 5d!Mieciu przemysl jeszcze?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI