Witam opisze dokładnie mój problem ;p . Jadac autem i dodaje lekko gazu auto szarpnie jak puszczam noge z gazu tak ze szarpnie . Zauważyłem ze najbardziej na biegu 3 i 4 na 5 biegu prawie wgl . W aucie były wymieniane juz świece , kable i sprawdzane poduszki na skrzyni jak i silniku. Dodam również ze zaobserwowałem po odpaleniu auta i zejścia auta z sania lekkie falowanie skazówki obrotomierza lecz nie za każdym razem tak jest . Auto dodatkowo raz szybciej schodzi ze ssania raz wolniej. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?
Znaleziona przyczyna chyba juz. Tak jak na zdj w załączniku to jest urwane. Teraz jak przyszło -20 stopni auto nie che jechac wgl zero mocy po spienciu drutem tego urwanego ,obrotomierz skoczył do 3tys obrotów ale praca silnika normalna auto zaczarowane
Witam ponownie to znowu ja Po wymianie zaworu podciśnienia i podpieciu pod komputer auto bije błąd położenia wału ;/ wymieniłem czujnik połozenia wału dalej to samo juz nie mam pojecia co to może być . A auto jak nie miało mocy tak dalej nie ma ;/
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Rajdowy hat-trick Toyoty 25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...
Mechanik mówił ze błąd bije czujnik połozenia wału +/- . Myslałem nad rozdządem czy dobrze poskładali bo był wymieniany niedawno ale wtedy by pokazywało bład położenia wału błąd stały
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.