Audi A4 b5 Avant przedlift - jakie żarówki?

19 Mar 2020, 00:26

Witam niedawno kupiłem audi a4 b5 1999 avant przed liftem, czyli przednie reflektory są szklane i tutaj moje pytanie bo nie mogę znaleźć nigdzie na necie potwierdzonych info jakie dokładnie typy żarówek znajdują się w przednich lampach? Bardzo proszę o pomoc bo muszę kupić komplet żarówek a nie wiem jakie dokładnie tam idą. Proszę o odpowiedzi i pozdrawiam
teedy1
Początkujący

19 Mar 2020, 11:53

Zrób zdjęcia lampy z przodu i najlepiej od góry i z tyłu następnie wrzuć je tu to postaram się pomóc. W tym modelu były trzy różne lampy więc ciężko ci odpowiedzieć w ten sposób na zadane pytanie.

Były tam: lampy z podwójnym reflektorem z halogenowym (H7), z pojedynczym reflektorem halogenowym (H4) i chyba ksenony (D2S).
W każdym z nich będzie inna żarówka do świateł mijania.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

19 Mar 2020, 14:38

I wlasnie sam nie wiem które mam :) Bardzo Was proszę o wymienienie jakie dokładnie żarówki znajdują się w tych łapach i w jakiej ilości.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

teedy1
Początkujący

21 Mar 2020, 10:38

Z tego co widać na fotkach, to masz tam 2x H7. Zresztą dlaczego nie wyjmiesz tych żarówek i nie sprawdzisz? Dojście masz eleganckie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

07 Kwi 2020, 11:16

teedy1 napisał(a):jakie dokładnie żarówki znajdują się w tych łapach i w jakiej ilości.
Wygląda na H7 jak już napisał [email widoczny po zalogowaniu] Widać na zdjęciu że masz w jednej lampie dwie takie żarówki czyli od świateł mijania i drogowych plus postojówka W5W.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!