Przepraszam, jakiś czas mnie nie było z racji problemów zdrowotnych. O A3 już zapomniałem natomiast pytanie mam co do A4. Otóż w poszukiwania Audi dla mnie "zamieszanych" jest kilka osób - niestety z racji tego, że ciężko o dobre Audi A4 1.8 (zważywszy jeszcze, że to sedan), zainteresowałem się zaproponowaną mi wersją 2.0.
Powiedźcie mi proszę czy warto zakupić audi z tym silnikiem czy lepiej upierać się przy 1.8T. Nie chodzi mi o odpowiedzi tupu "2.0 130KM jest okej" jak to wcześniej miało miejsce, tylko o konstruktywną odpowiedź, czy silnik jest dużo gorszy/bardziej wadliwy/bardziej kosztowny czy różnicy nie ma. Czy blachy w obu przypadkach są na tym samym, wysokim poziomie czy też 2.0 była pokrzywdzona itp Kwestia ma się tak, że mam do wyboru, rzekomo sprawdzone A4 1.8T za 23,500 zł (+ opłaty, bo auto z niemiec) lub sprawdzone A4 2.0 za 20,000 zł(+ opłaty, bo również z niemiec) i się zastanawiam teraz czy oszczędzić te 3,5tys zł czy dołożyć i nie żałować. Wóz albo przewóz, potrzebuję pilnej pomocy kumatych osób całkowicie bezstronnych, a nie takich, które chcą sprzedać i zarobić co swoje
![Wink ;)]()