Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nuclear napisał(a):Tylko niepokoi mnie to co napisałem wyżej co to może oznaczać?
Invi napisał(a):Chcesz kupić auto od gościa, dla którego kopcenie na czarno i niebiesko, nierówna praca silnika, check i ciężko wchodzące biegi "nie są większymi problemami"? Świeca bosh kosztuje do tego silnika 50 plnów, nie wiem ile ich tam jest ale niech będzie 4, czyli 200 złotych...dlaczego to nie jest zrobione? Aż przypomniała mi się historia auta znajomego, które "wcale się nie psuło przez 5 lat i nic nie dokładaliśmy" a luz na pół obrotu kierownicą.
Nuclear napisał(a):Dodam że jest to auto od znajomego który przez 7lat nie miał z nim większych problemów.
andrewb25 napisał(a):Pewnie mu powiedział tak: Popatrz jakie to dobre auto, jeżdżę przez 7 lat leję tylko paliwo i NIC nie dokładam
Pionek napisał(a):Ja też nie polecam tego silnika, ale to wszystko trzeba sprawdzić a nie bawić się we wróżbitę.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI