Audi A4 b8 2.0TDI 143KM cr - jak wygląda awaryjność, spalanie?

02 Maj 2023, 09:51

Panowie - proszę o spokój i bez zbędnych komentarzy w temacie i przekrzykiwania się kto ma rację. Autor tematu zadał konkretne pytanie i na to pytanie oczekuje konkretnych odpowiedzi a nie odpowiedzi prowokujących do hejtu. Więc jeżeli ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenia w temacie to proszę powstrzymywać się od "odpowiedzi". Cudzysłów nie jest tu przypadkowy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

02 Maj 2023, 14:30

szybki napisał(a):
HUBSON1002 napisał(a):Ale rzeczowej odpowiedzi, pytam o opinie na konkretny temat więc oczekuje konkretnej odpowiedzi

Jeszcze jej nie dostałeś a już się cieszysz.
HUBSON1002 napisał(a):myślę że każdy zdrowy psychicznie liczy się z kosztami jakie generuje auto używane

Rozumiem że jesteś zdrowy więc napisz nam z czym się liczysz ?

Pytam bo ostatnio miałem ciekawy przypadek z Mercedesem gdzie jak kolegi pytałem czy się liczy z kosztami to on do mnie "no liczę się a do tego przecież część XXX nie psuje się co 10k.km."
No i... 3mce po zakupie popsuło się jedno a potem drugie poleciało 12k PLN.

Więc czekamy, napisz nam czego jesteś świadomy :ok:

Więc tak, od zawsze jak kupuje auto to zostawiam w zapasie chociaż 1/4 jego wartości na ewentualne naprawy więc jeśli na stare audi jest przeznaczone 70k to z tej kwoty kupuję auto za +/- 50k A resztę przeznacza na ewentualne naprawy A myślę że te 15K na spokojnie wystarczy.
HUBSON1002
Nowicjusz

Zdjęcia: 1

02 Maj 2023, 17:47

HUBSON1002 napisał(a):A resztę przeznacza na ewentualne naprawy A myślę że te 15K na spokojnie wystarczy.

Jeżeli tak to ok.zakładasz to ok :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe