Audi A4 lub 80

12 Lip 2013, 18:24

Tacy są mechanicy,szukają okazji gdzie by tu tylko dorobic.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Lip 2013, 16:14

witam ponownie przeczytałem posiedzialem i faktycznie mercedes w124 do mnie przemawia teraz kwestia silnika 2.0 będzie odpowiedni? bo nie ukrywam że większy nie wchodzi w grę bo jąk dla mnie opłaty za duże:| a w202 hm?a jak sprawa z gazem.
azahiel
Nowicjusz

Prawo jazdy: 30 07 1982
Auto: nie mam

13 Lip 2013, 21:02

W202 podobnie jak A4 nie w tych pieniądzach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

14 Lip 2013, 13:15

azahiel napisał(a):witam ponownie przeczytałem posiedzialem i faktycznie mercedes w124 do mnie przemawia teraz kwestia silnika 2.0 będzie odpowiedni?

Ja mam u siebie 2l benzynkę, i muszę ci powiedzieć że przyśpieszenie marne przy takiej budzie 105KM i tylko 4 biegi. (ale daje radę w trasie)
za to od kiedy wyjechał z fabryki 26 lat temu i po przejechaniu 290,000 km w silniku wymienione tylko kable WN , świece i cewka zapłonowa :D tak się kiedyś auta robiło :)

W tych nowszych 2l 16V masz coś koło 136KM i już w standardzie 5 biegów , el. szyby itp.
ale za tą cenę unikaj tych poliftowych egzemplarzy (E-klase) bo przeważnie będą po dzwonie, taxi i wiele innych przygód.
celuj w przedliftowe z grilem na wierzchu

ale mówię , nie dostaniesz takiej w124 za taką kasę żeby nie miała jakichś bolączek (dość poważnych)
Magda93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: WRO
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W140
Silnik: S300 Turbodiesel
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1998
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poskramiacz śniegu z 1934 roku - Skoda Popular
    Czeska marka rozwijała przemyślane i skuteczne sposoby na radzenie sobie z dużym śniegiem i trudnym zimowymi warunkami już ponad osiemdziesiąt lat temu. Znany model POPULAR dokonał podczas zim lat 30 wielu spektakularnych ...
    Najważniejsze zmiany w ubezpieczeniach OC
    11 lutego 2012 roku nastąpiła nowelizacja w ustawie o ubezpieczeniach obowiązkowych, Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych. Przepisy te obowiązują już wszystkich posiadaczy ...