Audi A4 panel sterujacy climatronik

27 Wrz 2007, 11:44

witam. czy panel sterujacy climatronikiem z audi A3 bedzie dzialal w A4 wiem ze ruzni sie nr fabrycznym ale czy to cos zmienia ?pozdro dla wszystkich :)
prezes
Nowicjusz

• 07 Paź 2007, 17:29

tak, nr zmienia duzo funkcji, ktore nie da sie przeprogramowac, musial bys podac te 2 nr to ci to sprawdze.
    master-power
    Nowicjusz

Miejscowość: szczecin,hamburg

09 Paź 2007, 18:17

dzieki za odp.moje nr. to 5HB 006 500-11 8DO 820 043D probuje kupic panel na ebay u.jest mnustwo ale od A3 .wiem ze mozna naprawic ale nie bardzo wiem jak .spr tasme ale jest cala.ale czy to mozliwe zeby te nr byly takie same w innym aucie hmmm. :roll: to tyle pozdro
    prezes
    Nowicjusz

09 Paź 2007, 18:35

pasuje tylko od audi a4 95-97. numery zmienialy sie na koncowke F , a aktualny nr ma H.
    Pozdrawiam
    master-power
    Nowicjusz

Miejscowość: szczecin,hamburg
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu
      Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...