Audi a4 s line b7 czy bmw 3 e90

12 Paź 2009, 00:52

co byscie wybrali audi a4 s line b7 rok 2005 silnik 2.0td(140hp) czy bmw 320d(170hp)se e90 z 2005
szumi123
Nowicjusz

Miejscowość: edinburgh

12 Paź 2009, 09:30

BMW :cool: :cool: :cool:
...
kristofo90ats
Nowicjusz

Miejscowość: Z Nienacka

13 Paź 2009, 00:33

widze ze nikt mi nie odpowiem moze za drogie to sa samochody jak na to forum
szumi123
Nowicjusz

13 Paź 2009, 09:23

Kolego nie za drogie :razz: Ja na twoim miejscu wziąłbym BMW 320D super silnik , jego wadą jak dla mnie jest to że jest trochę sztywny i nie koniecznie na polskich drogach to się sprawdza . Ale co do Audi to nie polecam bo jednak ten link 2.0TDI jest awaryjny . Dopiero w 2007r został poprawiony . Polecam BMW
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

13 Paź 2009, 22:19

- e90 zbiera bardzo dobre recenzje jezeli chodzi o niezawodnosc
- w a4 typowe usterki wynikajace z wadliwych 2,0 tdi-wystarczy poszukac

- e90 ma wiecej charakteru i sprawia wrazenie nowoczesniejszego
- w a4 łatwiej sie odnalezc- obsluga jest intuicyjna :smile:

No nie ma co: e90 jest moim faworytem, nie chce mi sie doszukiwac jego innych wad niz(ciasnawo z tyłu dla wyzszych osob, stylistyka a'la lanos)
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

14 Paź 2009, 11:09

szumi123 napisał(a):widze ze nikt mi nie odpowiem moze za drogie to sa samochody jak na to forum

Nie rozumie... Co znaczy dla Ciebie za drogie jak na to forum? :mad:
Moim zdaniem bierz AUDICE
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alfa Romeo 1600 Spider "Duetto", 1966 rok
    1600 Spider "Duetto" zadebiutował w 1966 roku, prezentując się w oryginalnym i niekonwencjonalnym wzornictwie - dzieł Pininfarina - który wyraźnie odróżniał się od innych wersji z gamy Giulii, dzięki niskiemu ...
    Jak bezpiecznie podróżować w ciąży?
    Kobiety spodziewające się dziecka powinny wiedzieć, jak bezpiecznie podróżować zarówno za kierownicą, jak i na fotelu pasażera. Jak więc podróżować bezpiecznie w ciąży? Oto nasze wskazówki: Pasy ...

14 Paź 2009, 12:56

Daro20VT napisał(a):Nie rozumie... Co znaczy dla Ciebie za drogie jak na to forum? :mad:
Moim zdaniem bierz AUDICE

Za drogie nzaczy "za drogie" :mrgreen: Nie ma tu wielu ludzi, którzy jeżdżą na codzień autami za gruba kasę i tyle.
Czy jest w tym coś dziwnego? A czy doradzanie komuś Ferrari zamiast Lamborgini bazując na zdjęciach i tekstach z Auto Bilda ma sens?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

14 Paź 2009, 20:52

piter36 napisał(a):Ja na twoim miejscu wziąłbym BMW 320D super silnik , jego wadą jak dla mnie jest to że jest trochę sztywny i nie koniecznie na polskich drogach to się sprawdza
akurat nie mieszkam w polsce wiec to nie jest problem:P , wiec chyba wybiore bmw 3 choc nowa 5 tka tez jest fajna.glownie w wyborze kieruje sie niezawodnoscia bo z wygladu oba sa fajne niechce kupic samochodu do kotrego bede dokladal.
szumi123
Nowicjusz

14 Paź 2009, 21:18

ja od jakiegoś miesiąca mam BMW 535D i jak narazie spisuje się świetnie :razz: . Sprowadzam samochody i jeżdżę różnymi , ale to autko zostawię chyba sobie ponieważ jeździ mi się nim bardzo dobrze :D Mocy jest pod dostatkiem , spalanie w granicach 10l , czego chcieć więcej :D A wracająć do BMW 3 to miałem pare sztuk i mówie jedną co mnie wkurzało to że było bardzo sztywne , w 5 tego tak nie czuć . Ale jak mieszkasz za granicą i będziesz miał drogi nie tak dziurawe jak u nas to to będzie plusem tego auta , jak jest równa droga to zakręty zbiera jak żadne inne auto . No i troszkę miejsca jest mało z tyłu , ale jeśli chodzi o silnik jest w porządku
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

15 Paź 2009, 00:37

z tylu bedzie siedzialo tylko dziecko wiec ten problem tez odpada, a ile mniej wiecej spalala by 525d po miescie przy dosc dynamicznej jezdzie
szumi123
Nowicjusz

15 Paź 2009, 13:06

Ja raczej jeżdżę dość szybko i 535d spala mi w granicach 10-11l po mieście :razz:
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

27 Paź 2009, 20:51

juz wiem co wybiore bmw 3 z pakietem m sport i navi
szumi123
Nowicjusz