Audi A5 s-line czy BMW E92 m-pakiet?

09 Mar 2015, 18:55

Dzida tylko trzeba dodać jedno - nie liczy się czym jedziesz i ile kosztowało, liczy się co masz w głowie bo kierowca Uno też może myśleć że jedzie na torze F1.
Poczytaj kto powoduje najbardziej ,,nieszczęśliwe,, wypadki. Przekonasz się że ludzie którzy jeżdżą ,,dobrymi autami,, z wyższym wykształceniem powodują mniej wypadków w których giną ludzie.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

09 Mar 2015, 19:07

w pełni się z Tobą zgadzam :ok:
ale szpan autem bardzo często jest zgubny co widać tu gdzie "miszcz" kierownicy tym razem w tanim aucie zabija i rani ludzi jadących do pracy na nocną zmianę... (jego kolega z BMW zmarł w szpitalu)
http://www.bilgorajska.pl/aktualnosc,67 ... italu.html

a młodzi lubią szpanować autami tatusiów/za tatusiowe, bo o nie nie dbają, bo ich nie kosztowały :)

możecie mnie zganić za rozsądek nazywając to cebulactwem/zazdrością czy jak tam chcecie ale jakbyście stracili kogoś znajomego przez takiego ***** to byście inaczej gadali ;)

Pozdrawiam i sory za off :ok:
Ostatnio edytowany przez dzida 09 Mar 2015, 19:34, edytowano w sumie 2 razy
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

09 Mar 2015, 19:33

dzida napisał(a):O tym mówię, z racji wymagania co do szyku - wypadek sprzed trzech dni:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /150309680
dla takich kara śmierci, bo na dożywocie szkoda śmiecia utrzymywać...

Dożywocie w kamieniołomach, żeby za cwaniaczka kosztów nie robić !!
j0zek

10 Mar 2015, 12:08

O mnie możecie być spokojni , miałem wypadek samochodowy 13.08.2014 po którym tydzień czasu w śpiączce walczyłem o życie, także brawura nie uderzy mi do głowy , rozwaga i respekt za kierownicą będzie nieustannie. Dzięki wielkie wszystkim za porady i opinię , szerokiej drogi bez nie pożądanych przygód wszystkim! :ok:
karol545222
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 03 2015
Auto: brak

10 Mar 2015, 17:02

karol545222 napisał(a):także brawura nie uderzy mi do głowy , rozwaga i respekt za kierownicą będzie nieustannie

i to się chwali i życzę powodzenia w szukaniu tego wymarzonego auta :ok:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Trójwymiarowa konfiguracja samochodu
    Audi to pierwszy na świecie producent samochodów używający trójwymiarowych wizualizacji w konfiguratorze produktowym. Zamiast statycznych obrazów jakie znamy z przeszłości, klient może teraz w czasie ...