REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mój kolega od benzynowej giulietty jest lżejszy o 2600 bo wysprzeglik padł i pedał został w podłodze.galakty napisał(a):Drogo to jest wydać 2-3k na dwumasę przy jakimś kompakcie z dieslem
Kao napisał(a):mój kolega od benzynowej giulietty jest lżejszy o 2600 bo wysprzeglik padł i pedał został w podłodze.
Kao napisał(a):No trochę Cię szczyścili za wymianę tej pompy ale tak jak mówisz będzie spokój ma kilka lat
Kao napisał(a):No trochę Cię szczyścili za wymianę tej pompy ale tak jak mówisz będzie spokój ma kilka lat
to Ci Ci powiem tak, zachód przeważnie bazuje na zakupach ASO zresztą i ja też i nie jest tak jak mówisz, weź sobie dla porównania jakieś tam części tego samego rodzaju i sobie porównaj między niemieckim francuskim i japońskim i zobaczysz że nie jest do końca jak mówisz wiadomo że są jakieś tam części kosmos drogie ale to przy każdej marce i tu nie ma czy niemieckie czy nie ale fakt można odczuć że niemieckie jest drogie po częściach zaawansowanych technologiczne jakiś tam bulbulatory, przespieszacze spowalniaczy itd ale zwykłe rzeczy są naprawdę w cenach ok.szybki napisał(a):A ja uważam że tu mocno dają znać o sobie mity pt.niemiecko to tanio albo coś tam to tanio.