O każdym z tych aut mogę coś powiedzieć , więc zaczne może od Mercedesa W211 , auta te naprawdę dają niezłą frajde z jazdy najlepszy moim zdaniem jest silnik 3.2 CDI , daje niezłe przyspieszenie , a do tego nie pali bardzo dużo trasa przy szybkiej jeżdzie max 8-9l , miasto max 10l . Tyle że z 3 egzemplarzy aut które podałeś o dziwo mercedes jest najgłośniejszy jeśli chodzi o wnętrze i każdy kto miał okazje jęździć tymi autami powie to samo , lecz wiadomo to nie jest wada , bo znowu wiadomo że i tak głośność w aucie nie jest duża . Teraz BMW tu polecić mogę silnik 2,5D 177KM , wystarcza i można tym autem jeździć wbrew pozorom bardzo dynamicznie . Silnik przy dużych prędkościach , spala w trasie max 8,5l nie zdarzyło mi się żeby przekroczyć takie spalanie , miasto nie przekracza 10l . 3.0D , skrzynie nie wytrzymują , chodź osobiście jeżdże 535d ale doświadczyłem już remotu skrzyni . Co do Audi moim zdaniem jedynym dobrym wyborem jest silnik 3.0TDI , posiadam takie auto na sprzedaż 2005r za 56tys do opłat , ale mniejsza o to . Jeśli chodzi o Audi mogę powiedzieć na pewno tyle , że z tych aut będzie najwięcej palić , trasa 9-10l przy sporych prędkościach , miasto 11-12 no mnie nie udaje się zejść poniżej takiej średniej w Audi . Jednym słowem każde z tych aut zapewni Ci komfort i wygode , decyzje musisz podjąć sam , przejechać sie każdym z nich i sam ocenić które najlepiej Ci przypadnie do gustu . Powodzenia w zakupie
![Smile :)]()
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg