Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zasadniczo jeden pies, kwestia tego, czy chcesz jeździć "przerośniętym Passatem", czy pasuje Ci znaczek na masce taki, jak w Golfie sąsiada etc. Choć wbrew pozorom Pejton mniej mainstreamowy, nie przypominam sobie kiedy ostatnio widziałem takowego na ulicysuharek13 napisał(a):A co byście wybrali Audi A8 D3 czy VW Phaeton ?
możesz rozwinąć tą złotą myśl? bardzo mnie zaciekawiło co jest męczącego w jeździe z jednym z tych aut, podejrzewam że nawet nie miałes okazji siedzieć w żadnym z nichgalakty napisał(a):To bardziej męczy i denerwuje niż to warte.
suharek13 napisał(a):Nie rozumiem co macie na myśli że A8 nie nadaje się do miasta.
suharek13 napisał(a):auto którym będę mógł "depnac"
Jeśli autor ma na TO auto 40-45 tys, a do tego zależy mu na LPG to świadczy tylko o tym, że go zwyczajnie nie stać na ten model. Tak jak napisałem wcześniej - nie warto kupować tego samochodu na tak krótkie dystanse, a 60 km to żadna trasa...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI