Audi TT TFSI 2.0 za uwaga 17 tysiecy złotych.

25 Lip 2013, 23:38

Witam.
Przymierzam się do kupna auta za 20-30 tysiecy. Przeglądająć internet natrafiłem na ukcje Audi TT TFSI 2.0 za 17 tysiecy. Na zdjeciach autko wyglądało na nie tknięte więc napisałem co w silniku nie gra. O to jaką odpowiedź otrzymałem:

[link wygasł]

Czy to wgl możliwe by ktoś sprzedawał takie autko za tak zaniżoną cenę ?

EDIT@

Zapomniałem dodać ze autko jest z 2007 roku.
alek113
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

25 Lip 2013, 23:58

No nie wierzę, że ktoś jest w stanie się na to nabrać :shock:
dwajeden
Początkujący

Prawo jazdy: 12 12 1991
Auto: Vectra C
Silnik: 2.0T
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

26 Lip 2013, 06:04

Był taki program w TVN, "zostań bohaterem", chodziło tam o to, że ktoś zgłasza kogoś, kto naprawdę uratował mu życie, sporą ilość pieniędzy itp. Była sytuacja, że małżeństwo wystawiło dom za... 300 zł :) Mieli ogromne szczęście, bo ktoś to zauważył i zadzwonił w celu nakłonienia do zmienienia ceny, bo to może ich sporo kosztować. Zachowanie bohaterskie, ale w tym przypadku... no nie wiem - 17 tys. a 170 tys... też mógłby się pomylić :) Ale jednak w tej Twojej wiadomości, wynika, że on naprawdę chce sprzedać COŚ za 17 tys. zł... tak więc nie rozumiem, gdzie jest tzw. haczyk :wink:
McWajcher
Nowicjusz

Auto: Toyota

26 Lip 2013, 09:23

No nie mogę, nawet na tym forum jest o tym temat a ludzie dalej się zastanawiają co jest grane...

uwaga-oszusci-na-otomoto-vt12274.htm
arti123
Początkujący

Miejscowość: Lca
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo V60 Plug-IN - Najbezpieczniejsza hybryda na świecie
    Nowe Volvo V60 Plug-IN zostało określone przez Euro NCAP najbezpieczniejszym autem na świecie wyposażonym w napęd hybrydowy. W teście europejskiego instytutu samochód otrzymał najwyższy wynik pięciu gwiazdek. "Wszystkie ...
    Sprinter 316 LGT zasilany benzyną i gazem LPG
    Sprinter 316 LGT (Liquefied Gas Technology), wyposażony w 4-cylindrowy silnik o zapłonie iskrowym o pojemności skokowej 1796 cm3, rozwijający moc 115 kW (156 KM) przy 5000 obr/min. Silnik mógł być zasilany benzyną ...