REKLAMA
SOLEC ZDRÓJ ŚWIĘTOKRZYSKIE
Chcialem was wszystkich przestrzec przed tym rodzynkiem ktorego na szybko kupilem a potem mialem nie male prpblemy zeby go zwrocic
Jak widac handlarzowi (mimo ze mowil gdy oddawalem ze tyle ludzi do niego dzwoni o to auto normalnie wala drzwiami i oknami ) cos ta sprzedaz nie idzie bo w ciagu kilku dni z 4900 zmienil cene na 4500 a w magiczny sposob w opisie jescze wczoraj auto bylo w stanie dobrym a dzis juz w bardzo dobrym !
Takze gdy ja przez 3 tyg bylem w poskadaniu tego zlomu okazalo sie ze naprawa wynosi minimum 3 k , tak na szybko do roboty skrzynia biegow tuleje wahacza oslony przegubu 3x lozysko kola przod napinacz pasa linka recznego brak światła stopu , przepustnica tez prawdopodobnie daje o sobie znac auto gasnie przelacza sie samo z gazu na benzyne a obroty skacza o 1 tys co jakis czas wiec trzebabylo wylaczyc silnik zeby jechac dalej , poza tym kontrolka airbag service i check engine , (wg handlarza to od gazu ) jak mechanik sprzawdzal okazalo sie ze wcale nie od gazu co dokladnie tam bylo nie tak juz nie pamietam dokladnie , a ja zostałem poprostu zeobiony w konia ) auto bylo na bank jebniete z przodu widac to tylko na zywo , ie wiem co we mnie wstapilo ze kupilem ten szrot cale szczescie handlarz znajomy wiec kazdy go zna wiec udalo mi sie oddac , takze jesli ktos sie natknie na tego rodzynka omijac szerokim lukiem handlarza tez nie polecam bo zna sie na samochodach tak jak ja , czyli prawie wcale
[link do oferty na Olx wygasł]
MOZE KTOS NAUCZY SIE NA MOIM BLEDZIE NIE KUPUJCIE AUTA W EMOCJACH , A TO CO MOWI SORZEDAJACY LEPIEJ CZASEM PUŚCIĆ MIEDZY USZY
Zdjecia w zadnym stopniu nie oddaja stanu wizualnego tego auta w srodku syf kierownica przekrzywiona ... ze wszysykich stron auto poobijane , a ja glupi kupilem bo znajomy wiec na pewno w konia nie zrobi, jak widac zrobil