O dobrze mowisz dlatego ja sie juz nastawilem na takie autko W ogole to wydaje mi sie ze lepiej kupic auto ktorego deprecjacja nie jest galopujaca:) pomysl sobie 1999 a 2002 to jest 3 lata roznicy... czy to tak duzo ?
a odpowie mi np ktos na takie pytanko ?
ile kosztuje wymiana sprzegła w fordzie bo słyszałem nawet o kosztach z rzedu 3000 prosze o fachowa opinie i czy siada elektryka w nich ?
prosze o rozjasnienie bardzo to autko mi sie podoba jednak po opiniach takich ze forda lepiej nie juz dawno odpusciłem je sobie ?
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Firmowe hatchbacki klasy C – co oferują wersje bazowe? Według najnowszych danych Polskiego Związku Przemysłu Motoryzacyjnego najpopularniejszym segmentem minionego roku okazała się klasa C. Od stycznia do grudnia zarejestrowano w sumie 139 tys. kompaktów. Jak podaje Samar, ...
Koszty sprzęgła dobrze słyszałeś ale nie słyszałem żeby się ono tak psuło.
Mi osobiście nie zepsuło się ani razu a jeździłem nim 7 lat.
Możliwe ze mój był ten wyjątkowy
z moim szczesciem to nie wiadomo a nie chce zeby moje autko wiecej przestało niz jezdziło te mondeo jest naprawde jak dla mnie rewelka takie wymarzone autko tylko no własnie z drugiej strony rozwaga mna hamuje bo chciec a moc to dwie rozne sprawy z drugiej strony przeciez tez moge natrafic na jakis felerny model audi czy bmw i co wtedy
co w zwiazku z tym mam wybrac ? to bedzie problem ?
moim zdaniem nie powinienes sie tak bardzo obawiac wymiany sprzegla.... patrzac na jej cene to nie wiem czy znajdziesz samochod przy ktorym za wymiane sprzegla zaplacisz mniej jak 2500 zl, poza tym jezeli nie katujesz samochodu, to jest to wydatek raczej rzadki.... mozna jezdzic przez x lat i nawet nie myslec o jego wymianie
ja myśle że tutaj padło już sporo opinii i decyzja należy teraz wylacznie do ciebie . szkoda ze nie masz te 3-4 tysiaczki więcej wtedy bys kupił juz fajna bunie e46
zawsze mozna sie zapożyczyc no ale no własnie ..... jest jedno ale
Z gory dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowedzieli wielkie elo
A decyzja powinna juz wkrotce zapaść.....
pamiętaj, ze kupując auto musisz sobie zostawić jakis zapas w skarbonce. Jak sie wypróznić, a (odpukać) cos siądzie to kaplica.
Poza tym przy zakupie uzywki trzeba brac pod uwagę, ze parę rzeczy trzeba będzie wymienić. Dobrze jest zrobić gruntowne oględziny przed. Nie wszystko da się przewidzieć, ale sporo elementów eksploatacyjnych mozna ocenić ile jeszcze posłużą.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.