BRIAN842 napisał(a):A co myślisz o Japończyku ?
Mam tutaj na myśli Hondę CIVIC najlepiej 1.5 16V
[link do oferty na Allegro wygasł]
nie mam nic do japonczykow, poki nie sprowadzany z japonii. a propozycja bardzo ciekawa - jesli znajde cos podobnego w wojewodztwie war-maz (do lodzi z olsztyna nieco za daleko w obie strony), bedzie wart przyjzenia sie.
BRIAN842 napisał(a):A co do Golfa III to odradzam jakbyś miał kupić jakiegoś zamulonego przereklamowanego golfa to już lepiej bierz Mazdę. A Golf`y mają różne opinie - "Wiejski samochód, na wiejskie imprezy"
golfa umiescilem tylko dla tego, ze od wujka (ponad 15 lat jezdzenia tirem, od prawie 30 lat prawko) dostal opinie "autka nie do zajezdzenia" - chociaz jego passatem paskudnie mi sie jezdzilo - "widelkowa" (nie znam profesjonalnej nazwy) skrzynia biegow i kiepski kop na starcie nie leza mi.
poza tym golf za ta sama cene co mazda oferuje duzo mniej - zarowno pod wzgledem wyposazenia, jak i wygladu.
tylko teraz byla by kwestia - co bedzie lepsze - mazda 323f czy honda civic? znaczy - chodzi o spalanie, awaryjnosc i cene czesci, bo jesli chodzi o wyglad, to zdecydowanie mazda.