Autko dla swiezaka do jazdy po miescie - do 8500 zł.

12 Lut 2009, 22:38

BRIAN842 napisał(a):A co myślisz o Japończyku ?
Mam tutaj na myśli Hondę CIVIC najlepiej 1.5 16V
[link do oferty na Allegro wygasł]

nie mam nic do japonczykow, poki nie sprowadzany z japonii. a propozycja bardzo ciekawa - jesli znajde cos podobnego w wojewodztwie war-maz (do lodzi z olsztyna nieco za daleko w obie strony), bedzie wart przyjzenia sie.
BRIAN842 napisał(a):A co do Golfa III to odradzam jakbyś miał kupić jakiegoś zamulonego przereklamowanego golfa to już lepiej bierz Mazdę. A Golf`y mają różne opinie - "Wiejski samochód, na wiejskie imprezy"

golfa umiescilem tylko dla tego, ze od wujka (ponad 15 lat jezdzenia tirem, od prawie 30 lat prawko) dostal opinie "autka nie do zajezdzenia" - chociaz jego passatem paskudnie mi sie jezdzilo - "widelkowa" (nie znam profesjonalnej nazwy) skrzynia biegow i kiepski kop na starcie nie leza mi.
poza tym golf za ta sama cene co mazda oferuje duzo mniej - zarowno pod wzgledem wyposazenia, jak i wygladu.

tylko teraz byla by kwestia - co bedzie lepsze - mazda 323f czy honda civic? znaczy - chodzi o spalanie, awaryjnosc i cene czesci, bo jesli chodzi o wyglad, to zdecydowanie mazda.
Keough
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn

07 Mar 2009, 10:02

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

warto kupowac rocznik '94 za 7500 zl?
Keough
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn

07 Mar 2009, 10:25

no wiesz auto jest sprowadzone wiec do 7500 trzeba bedzie doliczyc wszystkie oplaty wiec jakies 2000zl,wiec za auto wyjdzie 9500 wiec raczej odpada ale jesli bylby zarejestrowany w Polsce to uwazam ze do 7000 mozna by bylo zbic cene, [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ile pali hybrydowy SUV?
    Za przykład weźmy SUV-y wyposażone w napęd hybrydowy. Auta tego typu są większe niż popularne hatchbacki, a ich masa zdecydowanie przekracza 1,5 tony. Dla wielu mogłoby to zabrzmieć jak recepta na wysokie spalanie i słabe ...
    Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje
    Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...