No wiec odkopuje mojego topa z racji ze juz zaczynam sie konkretnie od poniedzialku brac za poszukiwania auta
mam nadzieje ze na weekend majowy wyskocze juz nowym autem :]
Trafilem na "fajnego" Nissana Primere 1.6 za 11 tys 1996 r. ma nieco ponad 100 tys przebiegu na zdjeciach wyglada interesujaco wiec chyba wybiore sie aby mu sie przyjrzec
Dziwi mnie fakt ze nie wspomniane jest aby samochod byl garazowany a na stronce autocentrum.pl w testach jako najbardziej uciazliwa usterka widnieje karoseria a zaraz za nia zawieszenie. Cos mi to dziwnie wyglada ze samochod ktory nie byl garazowany no i ma juz jakby nie patrzec 13 lat mial nieskazitelny wyglad
Obym sie mylil
Jakies opinie moze na temat tego modelu ;]? Na co zwrocic uwage przy ogledzinach :p? Ogolnie warto czy raczej nie ;p ? Jak z czesciami do nissana? [Jestem zielony w temacie samochodow, oczywiscie wezme ze soba mechanika :p ale chcialbym rowniez cos wiedziec zeby go ewentualnie przypilnowac ;P]
Bo patrze rowniez po Vectrach B ;p co lepsze ;]? No i troche korci mnie honda civic VI w sedanie ;d
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ta mnie zainteresowala troche ;d
Ewentualnie jakies inne propozycje interesuja mnie raczej tylko sedany z racji na wielkosc xd
Ewentualnie jakby ktos widzial jakies fajne autko do 12 tys z woj mazowieckiego to bylbym wdzieczny za info