REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kulio100 napisał(a):-BMW E36(choć boje się stwierdzenia BĘDZIESZ MIAŁ WYDATEK-BMW) oraz silników niektórych bo niektóre są z łańcuchem oraz te silniki R6 są OK(blachy też nie wesoło)
kulio100 napisał(a):A co do tych staruszków?? Vermin?
Tylko ile taka 2.8 by mi spaliła przy początkowej jedzie mówie tu o cieszeniu się tym silnikiem oraz przypierniczeniu od czasu do czasu a zbyt dużo km nie robie...ale zdarza się że muszę ich zrobic troszke to licze z 12/15l LPG
kulio100 napisał(a):chodzi mi o auto które jest tak jakby alternatywą BMW przykładowy link który mi spasował to:
[link do Tablica wygasł] ... 7048e2a761
kirin88 napisał(a):Golf II alternatywa dla BMW? To tak jak by osioł miał być alternatywa konia;)
Golf to niewatpliwie dobry samochód ale do BMW trochę mu brakuje pod każdym względem.
kulio100 napisał(a):Vermin powiedz mi dlaczego Ty tak bardzo zachwalasz BMW skoro sam za nią nie przepadasz,bo jak zakładam miałeś z nią kłopot(jak napisałeś powody osobiste) więc nurtuje mnie to pytanie dlaczego ktoś nielubiący tego auta do końca poleca je innemu człowiekowi??
A jak z tymi alternatywami dla BMW prócz LEXA??są jakieś??
kulio100 napisał(a):Vermin a wiesz coś może na temat Audi 100 C4 z silnikami 2.6 V6 150km lub 2.8 174km?? też V6 co prawda nie jest tak mocna jak BMW o poj. 2.8 ale też ma swój komfort jazdy,wygląd wewnętrzny co w BMW nie jest tak ciekawe jak w Audi-troche BMW wydaje mi się takie "smutne" w środku no i cóż blacha ocynk,mostu nie ma więc też problem z głowy no i brzmienie V6 też robi swoje dla uchaale chce usłyszeć wasze opinie