mistrzu24 napisał(a):nad tym bmw też myślałem zle mówią że części drogie albo że czesto sie psuje.
Słuchaj dalej takich bzdur to będziesz miał zawsze najgorzej, aż mnie zatkało... Najwięcej tak mówią Ci którzy nigdy nawet w BMW nie siedzieli. Drogie części... Ale że się często psują to już w ogóle myślałem, że padnę. A E46 na graty jest więcej niż służbowych octavii w Polsce
![Szczęśliwy :D]()
. Gdyby to była prawda to już dawno byłbym bankrutem... A jakoś dalej mam co jeść...
mistrzu24 napisał(a):no właśnie accord podoba mi sie z zewnatrz i bardzo dobrze sie gazuje z tego co słyszałem . widziałem silnikiem 2.0 jak sie te siliniki maja
Gazuje się je dobrze, akurat silniki 2.0 Z TYCH accordów mają się bardzo dobrze. W nich bywają problemy z: Rdzą, elektryką, układem hamulcowym (trzeba zwracać uwagę na tarcze), synchronizatory w skrzyni manualnej... A silnik jak nie bierze oleju, nie kopci, nie dmucha z pod korka/bagnetu - nie jest zajeżdżony przez jakiegoś strit rejsera - fana jdm, który uważa że ten silnik jest niezniszczalny i wytrzymuje atak jądrowy to pochodzi długo. Te silniki są trwałe ale nie niezniszczalne...
Trzeba uważać na zawias bo jakby pukał to dopiero zobaczysz co znaczy drogi serwis i części. Aczkolwiek TEN wielowahacz jest dosyć wytrzymały w porównaniu do niektórych. W accordzie VI jest z przodu.
Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()
.