Civica też brałem pod uwagę, jednakże sąsiad ma i raczej sobie nie chwali. Strasznie mi się podobała wysoko umieszczona gałka zmiany biegów i ogólnie sam system vtec. Jednakże pojawiły się problemy Samo wrzucanie biegów jest naprawdę ciężkie, gałka bardzo ciężko chodzi. Wyciszenie? Mam wrażenie, że w ogóle go tam nie ma. Wiem, że japońce chodżą jak kosiarki i niektórym to się podoba. Sam miałem już jednego japońca. Jednak w tym konkretnym modelu jest już przesada. Pewnie to akurat ten egzemplarz taki zajeżdżony, jednak jakoś mnie to zraziło to tej marki.
Gloomy napisał(a):Pewnie to akurat ten egzemplarz taki zajeżdżony, jednak jakoś mnie to zraziło to tej marki.
Nie, ten typ tak po prostu ma Hondy "słyną" z marnego wyciszenia i niskiego komfortu. Niestety w Focusie też jest pod tym względem słabo - dopiero w kolejnej generacji bardzo poprawiono wyciszenie. A może Mondeo mk3 2.0?
Lysy auto mam od ponad pol roku. Zrobione 20tkm. Ja prawie od poczatku bylem nastawiony na citroena. Ale nie powiem zapatrywalem sie na lagune merca itd. Kazde auto ma jakies wady tylko zalezy jak drogo kosztuja naprawy. Moj ojciec tak mi pieprzyl ze kupisz francuza to bedziesz tylko go naprawial i co? Wychodzi na to ze on do swojego passata doklada co rusz. C5 nie kupuja ludzie bez mrozumu. To z przewaznie ludzie starsi powazni ceniacy komfort. Jest duza szansa trafic dobrze utrzymane auto. Zapomnialem wspomniez ze c5 byly dobrze zabezpieczone antykorozyjnie. Aha i omijac diesle. Niby dobre ale wiafomo jak to z nowoczesnymi dieslami. Polecam klubcytrynki.pl tam sie duzo pytalem przed zakupem...oplacalo sie
Które hybrydy są najtańsze w zakupie i eksploatacji? Amerykański portal analityczny Kelley Blue Book sprawdził, które samochody hybrydowe są najtańsze w zakupie i użytkowaniu przez kolejne 5 lat. Pierwsze trzy miejsca w tej kategorii zajęły Toyota Corolla Hybrid, Prius ...
Innowacyjna instalacja uzdatniania wody na terenie fabryki Audi Audi osiągnęło kolejny etap na drodze do produkcji samochodów wolnej od wytwarzania nieczystości. W fabryce w Ingolstadt ruszyło właśnie nowe centrum zaopatrzenia zakładu w wodę przemysłową. Wykorzystując istniejącą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.