REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zamierzam nim się tłuc minimum 12 lat, "po mleko" do sklepu. Najlepiej jakby 15 lat wytrzymał.dzida napisał(a):Jak masz jeździć tak mało autem to po co CI nowy, na którym stracisz kupę kasy po wyjeździe z salonu i w dodatku bez wyposażenia, co jeszcze to pogłębi
Właśnie dlatego szukam teraz, żeby jeszcze z 2016 kupić. Da się znaleźć ale często gęsto sprawia to że wybór modeli jest bardzo ograniczony.yeti65 napisał(a):O starym czynniku klimatyzacji, można już chyba zapomnieć- może w jakimś aucie kończącym model w 2016r
Możesz powiedzieć coś więcej? Jak ja szukałem po necie to każdy niby cwaniakuje że się da, i wystarczy tylko serwis znaleźć i przerobią, a jak się prosi o konkretne informacje to każdy dostaje sraczki i nic nie umie powiedzieć.yeti65 napisał(a):ale podobno to nie jest wielki problem, można bezproblemowo zmienić na stary
Pandę rozważamyeti65 napisał(a):Z małych aut i z normalnym silnikiem mogę polecić Pandę
dzida napisał(a):Wszystko zależy od silnika, bo takie 1,2T R3 od PSA zbiera dobre recenzję za spalanie/osiągi.
kalam napisał(a):Możesz powiedzieć coś więcej? Jak ja szukałem po necie to każdy niby cwaniakuje że się da, i wystarczy tylko serwis znaleźć i przerobią, a jak się prosi o konkretne informacje to każdy dostaje sraczki i nic nie umie powiedzieć.
yeti65 napisał(a):kalam napisał(a):Możesz powiedzieć coś więcej? Jak ja szukałem po necie to każdy niby cwaniakuje że się da, i wystarczy tylko serwis znaleźć i przerobią, a jak się prosi o konkretne informacje to każdy dostaje sraczki i nic nie umie powiedzieć.
Chcesz konkretnie, to tylko w serwisie klimatyzacji się dowiesz. Nikt się tym za bardzo nie chwali, bo nie wiadomo, czy to do końca legalne jest.