Autko do 25tys zł

11 Mar 2008, 11:18

Witam wszystkich serdecznie chciał bym kupić autko do 25tys zł mam teraz siene 2000rok na gaz chciał bym coś młodszego co byście mi polecili? i mam pytanko jeszcze czy lpg czy diesel?
kangurello19
Nowicjusz

11 Mar 2008, 20:20

a jakie to ma być auto terenowe , sportowe , miejskie , kompaktowe,rodzinne.napisz coś więcej.
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

12 Mar 2008, 09:50

chodzi o autko rodzinne dużo po mieście się jeździ myślę o ford focus 1.8 tdci kombi co wy na to? taki 2003 rocznik
kangurello19
Nowicjusz

12 Mar 2008, 23:59

To zależy czy chcesz mieć młody rocznik czy solidne auto! Daj sobie spokój z Fordami TDCI-strasznie awaryjne diesle! Za te pieniądze dostaniesz np. Passata z silnikiem 1.9TDI bądź Audi A4 z tym samym piecem. Jeżeli byś miał ok 28tys to polecam BMW E46 z silnikiem 2.0d(136KM). Fajne auto, mocne, ekonomiczne,prestiżowe, no i z klasy premium!!! Ale zawsze możesz kupić Forda w młodym roczniku. Zastanów się tylko dlaczego są takie tanie, przecież popyt na dane auto oraz jego walory kształtują jego cenę!!!
mistrz27
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpiękniejsze samochodowe trasy Europy
    Nie trzeba być fanem przygód agenta 007, by pamiętać, jak w jednym z filmów brawurowo pędził on na trasie nicejskiej swoim samochodem. James Bond wsławił się wieloma rzeczami – począwszy od niewątpliwego ...