REKLAMA
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Miałeś kiedyś francuski samochód? 9 lat przejeździłem Thalią i z wielkim żalem ją sprzedawałem. Jest to samochód wygodny, zwrotny, ekonomiczny i BEZAWARYJNY. 2 znajomych ma Megane I i mają takie samo zdanie na temat marki jak ja. Inny znajomy zrobił Citroenem Berlingo 400tyś km, sprzedał i auto jeździ do dzisiaj. Znam także użytkownika Peugeota 406 który na liczniku ma ponad 300tyś km i ani myśli sprzedawać auta. Na forum jest posiadacz Clio I, który samochodem tym zrobił już pół miliona kilometrów. Jak widać można. Porównaj sobie ceny części i godziny roboczej np. u Mazdy i u Renault a później się wypowiadaj co jest drogie.femalhaut napisał(a):Nie bierz francuzów, części zamienne są okropnie drogie. We Francji od kilku lat spada sprzedaż szczególnie Renoult bo się często psują, a najlepszą ciekawostką jest to że ja jeszcze tam nie widziałem żadnej Thalii cz jakoś tak. To jest karykatura samochodu.
KaczorLSM napisał(a): 9 lat przejeździłem Thalią i z wielkim żalem ją sprzedawałem. Jest to samochód wygodny, zwrotny, ekonomiczny i BEZAWARYJNY. 2 znajomych ma Megane I i mają takie samo zdanie na temat marki jak ja. Inny znajomy zrobił Citroenem Berlingo 400tyś km, sprzedał i auto jeździ do dzisiaj (...) Na forum jest posiadacz Clio I, który samochodem tym zrobił już pół miliona kilometrów.