e0hater napisał(a):Ale chyba forum jest od tego żeby polecać to z czym sie miało do czynienia i mniej więcej wpasowuje się w oczekiwania?
A ja miałem przez 5lat do czynienia z subaru dieslem w którego nie było włożone nawet złotówka i mam go polecić???
Bierz odpowiedzialność za to co piszesz bo jak kogoś władujesz na minę to co powiesz... "taki mamy klimat"... chodzi o czyjeś pieniądze.
e0hater napisał(a):Mogłes równie dobrze polecić yarisa bez przypierdalania się do mnie ? Czy Ego Ci na to nie pozwoliło bo na to mi wygląda?
Przyper...niczyłem się do Ciebie bo piszesz skrajne głupoty osobie która nic nie wie o motoryzacji więc jak Ty też nic nie wiesz to się nie udzielaj...
e0hater napisał(a):Litrowym yarisem ciezko zejść ponizej 6 choc nie jest to niemozliwe. z d4d nie miałem do czynienia więc się nie wypowiem. Z tego co widzę oba auta mają ok 13-14 sek do 100 więc z tym "jechaniem" to bym się nie rozpędzał a dodatkowo Pani nic nie napisała o użyteczności więc możliwe iż będzie wozić powietrze więc po co większy yaris ? . Miałem TSa 1.5 i fakt nie dołożyłem do niego grosza mechanicznie ale blache musiałem.
Chłopie weź zejdź na ziemię. Ty będziesz kobiecie do miasta tabelkami określać przydatność auta...
akinoom napisał(a):Panowie, te potyczki słowne do niczego dobrego nie prowadzą
Ja liczę na jakieś propozycje z Waszej strony aniżeli obserwowanie kłótni.
Bez zbędnej ironii przy tym poniedziałku
Nie ma problemu kup lupo 3l tdi za pół roku pogadamy po pierwszej Twojej wizycie u mechanika...