REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Los_Dawidos napisał(a):Pomiędzy "da się kupić", a znalezieniem w miarę rozsądnego egzemplarza jest znacząca różnica. Wbrew pozorom 20 tys. to też nie aż tak duże pieniądze, żeby wymagać nie wiadomo co, niemniej jednak można spokojnie poszukać jakiegoś Mondeo, Laguny, C5, z Vectrą czy Passatem (choć to już dojechane jak byk po rodeo) też nie powinno być większych problemów. To z aut większych, w kwestii kompaktów i minivanów można szukać jakieś Megane, Astrę, Focusa, C4, 307 może jakiegoś C-Maxa, Scenica.
Aut do wyboru jest mnóstwo, tylko trzeba wybrać coś takiego, co pieniędzmi będzie adekwatne do stanu i rocznika, a przede wszystkim nie szukać cudów na siłę. Skoro auto A średnio kosztuje 22-24 tys., a nagle znajdzie się takie auto za 18 czy 19 tys. to czymś ta cena musi być spowodowana.
Danuś napisał(a):Te BMW to raczej nie dla mnie . Tylny napęd a w zimie to nie za bardzo . Syn znalazł kilka ciekawych aut : Mazda 6 diesel 2.0, Passat b5 ten nowszy z napedem 4x4 i skrzynia automatyczna 2.5 diesel i Renault Laguna diesel 1.9 i automatem. Mieszcza się w mojej kwocie, ale ktory z nich bedzie najmniej awaryjny? Mnie osobiście najbardziej przypadl do gustu Passat.