27 Sty 2011, 11:29
Witam wszystkich.
Mam taki problem. Od pewnego czasu szukam dla siebie małego,zwinnego autka z sportowym charakterem. Mam 18 lat i prawo jazdy od 3 miesięcy. Jednak do wiadomości wszystkich tych którzy uważają że jestem niedoświadczonym i lekkomyślnym kierowcą od 5 lat jestem zajmuję się profesjonalnym kartingiem a od 16 roku życia jeżdżę w przeróżnych KJS-ach, posiadam licencje wyścigową i jeździłem już wieloma naprawdę szybkimi samochodami(oczywiście po torach).Fakt ,że to nie robi ze mnie super kierowcy ale pewnego doświadczenia już nabrałem. Auto którego szukam ma mnie przede wszystkim zawieść bezpiecznie na tor, gdzie się już wystarczająco wyżyje:D.Lubie szybką jazdę ale nie po drogach publicznych bo to mnie jakoś nie cieszy. Szczerze mówiąc przez te 3 miesiące jeżdżąc autem taty czyli w miarę mocnym oplem nie przekroczyłem 150km/h, gdyż po pierwsze się bałem o auto a po drugie nie widziałem w tym większego sensu by stwarzać niebezpieczeństwo dla tych kilku minut bycia wcześniej na miejscu. Bardzo zainteresowały mnie dwa auta Fiat Punto 1.8 HGT i Renault Clio Sport jednak Renault jest trochę za drogie bo mam do wydania maks. 10 tyś.
Macie jakieś ciekawe propozycje??
PS. Prosze o nie pisanie o BMW gdyż te auta mi się wogóle nie podobają.