Jestem na kupnie mojego pierwszego samochodu. Mam do dyspozycji maksymalnie 7000. Auto potrzebne jest mi tylko do poruszania się po mieście (ok. 25 km/dzien).
Zależy mi na tym żeby jak najmniej włożyć w nie po kupnie i co oczywiste zeby jak najmniej palił. Chce zaoszczedzic na dodatkach czyli np. klimatyzacji, dużym bagażniku itp. Satysfakcjonuje mnie auto średniej wielkości.
Były już podobne wątki na forum,proponuję przejrzeć i przedstawić kilak modeli. Ze swojej strony mogę zaproponować Fiata Brave z lpg,będzie to ekonomiczny samochód oraz przyzwoicie wyposażony.
20-tysięczny egzemplarz Audi R8 Zwieńczeniem sześciu lat precyzyjnej pracy jest wspaniała uroczystość. Z taśmy produkcyjnej fabryki Audi w Neckarsulm, zjechał 20-tysięczny egzemplarz Audi R8. To Audi R8 GT Spyder o mocy 560 KM, w kolorze Sphärenblau. ...
Kamperem na wakacje - poradnik dla początkujących Podróż kamperem jest porównywana do żeglowania na pokładzie jachtu. Przez wielu jest to uznawane za jeden z najlepszych sposobów na spędzenie wakacji. Na szczęście nie trzeba być właścicielem dobrze wyposażonego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.