REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
franccc napisał(a):1. Jak chcesz palić 7L benzyny w mieście i mieć "większe" auto to zapomnij o czymkolwiek innym niż hybryda
trawel napisał(a):A jak w praktyce wyglądają auta pokroju 1.4TSI, itp?
trawel napisał(a):Stąd moje pytania i wątpliwości, bo nie jestem pewien czy z pozoru bardziej ekonomiczna hybryda opłaci się przy moim użytkowaniu
To poszukaj Camry hybrydowej w tym budżecie i problem Ci się sam rozwiąże. Kupisz model z 4 generacją napędu nie tą najnowszą ale i tak będzie naprawdę dobrze nawet w trasie przy normalnej jeździe nie spali więcej niż podobna benzyna.trawel napisał(a):Toyota boję się, że może być mało komfortowa w podróży 2+2 i z tyłu może być po prostu niewiele miejsca (teraz w Maździe 6, mając fotelik z tyłu, pasażer z przodu ma miejsce tak akurat, w Toyocie pewnie będzie miał go mniej, nie mówiąc już o tym jakby chcieć usiąść z tyłu przy dwóch fotelikach).
Rokiko napisał(a):To poszukaj Camry hybrydowej w tym budżecie i problem Ci się sam rozwiąże
galakty napisał(a):Hybryda vs 1.5 TSI i mówienie że może koszty będą podobne... Oj chłopie byś się zdziwił.
trawel napisał(a):A tak to mam do wyboru w zasadzie auto bezproblemowe, ale może się okazać za małe/ciasne, albo auto o wiele bardziej komfortowe, ale potencjalnie problematyczne.