Części, które wymieniłeś w swoim zapewne max 15 letnim BMW ja wymieniałem w swoich BMW gdy miały lat 20 albo i więcej, choćby to świadczy o przebiegu i stanie Twojego egzemplarza. Do tego masa zbędnych wydatków, bo akurat te czujniki można z powodzeniem kupić nieoryginalne.
![Uśmiechnięty :)]()
Poza tym piszesz jakieś bzdury o problematycznym układzie chłodzenia, bo wydałeś 3 stówy na termostat gdzie ja kupiłem za stówkę i śmiga po dziś dzień, w dodatku w R6. Do tego jakieś brednie o luzie w napędzie (co świadczy w tym wieku BMW o kosmicznym przebiegu albo o tym, że ktoś ostro katował wcześniej) i majątku na to wydanym gdzie sprawdzenie luzu w napędzie to jest 5 minut pracy na podnośniku, a następnie wymiana elementu z luzem (najczęściej półoś) w BMW gdzie do R4 masz półosi z rozbitków/angoli zatrzęsienie za grosze... wystarczy pojechać i kupić taką bez luzu.
Dodam, że luz w napędzie BMW to nie jest coś co powstaje z dnia na dzień, zwłaszcza jak jest seryjny silnik. To zjawisko postępujące LATAMI z tysiącami km i to jest jedna z podstawowych rzeczy, które się sprawdza przy zakupie BMW, bardzo łatwe do sprawdzenia, bo nie trzeba żadnych narzędzi/podnośników itp.
Ps. Części do BMW są droższe niż do VAG'a, ale o wiele trwalsze. Zwłaszcza napęd.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,