Chcę wymienić auto żonie. Coś wpisujacego sie w taka charakterystyke: -4/5 drzwi -te 90-100KM min -benzyna, najlepiej z mozliwoscia gazowania (zadnych FSI) -nie za duze. kombiki raczej odpadają. -max 10 lat -cena do 25k
co oglądamy póki co: -mazda 3/6 -fiat bravo II - jak tu z awaryjnością? -bmw serii 1 -auris -civic ufo - ten 1.4 86km jedzie w ogole w tym aucie? bo 1.8 jednak ciezko dostac
hesus napisał(a):-civic ufo - ten 1.4 86km jedzie w ogole w tym aucie? bo 1.8 jednak ciezko dostac
Jedzie a czemu niby ma nie jechać? Dynamiczny to on nie jest i nie nadaje się zbytnio do tej budy. Ode mnie z kompaktów leci toyota corolla e12 1,6 vvti 110 KM bardzo fajnie przyspiesza i mało pali oraz LPG powinno przyjąć na spokojnie.
Z mojej strony astra III 1.8 125km, bo podejrzewam że raczej 2.0 turbo 170/200km nie chcesz Z podanych przez ciebie propozycji bravo 1.4 tjet jest bardzo fajną propozycją lub tak jak dzida napisał kia ceed i hyundai i30 z 1.6 !
A co powiecie na Lancie Delte III ? Troche wieksza od bravo, ale uklad deski w srodku prawie identyczny, silniki te same. Duzo drozsze w utrzymaniu to bedzie?
BMW Concept CS 2007 BMW Concept CS to wizja czterodrzwiowego samochodu, który łączy w sobie prestiż luksusowego Gran Turismo z fascynującym urokiem sportowego samochodu o wysokich osiągach. Ekspresyjny design, wyselekcjonowane materiały ...
Nom, z Delta i ewentualnie Gulietta (3 auto z tej rodziny) raczej nie w tej kasie. Bravo bardzo fajny typ, sam wczoraj oglądałem jeden model dla siebie, w środku naprawdę dużo miejsca, bardzo ładny i ergonomiczny środek, duży bagażnik. Ogólnie auto z zewnątrz nie wygląda na wielkie, w środku jest naprawdę dużo miejsca
166 2,4 JTDm - jest 156 19 JTD - była 306 1,4 - był
Julke to tak, nie do dostania. Ale Delte juz jedna ogladalem w tym budzecie i nie bylo sie do czego przyczepic. Za dlugo nad nia myslalem i poszla... Lancia ogolnie chyba nie istnieje w swiadomosci kowalskiego a i stylistyka kontrowersyjna mozna powiedziec. Szybko na wartosci traca te auta.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.