REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):- fajność wizualna
- lepsze postrzeganie świata szczególnie podczas wyprzedzania jest to gitarowe
- mniej Cię w nocy oślepiają światła nadjeżdżających aut.
marcinoski napisał(a):Z całym szacunkiem ale jesteś w błędzie i niewiele widziałeś a sugerujesz się chyba bzdurami jakich mało...nie wierzę w to, że widziałeś jak pracownik salonu w ten sposób traktował ten samochód bo takie rzeczy się nie zdarzają a jeśli już faktycznie zdarzyłoby się to pracownik do zwolnienia...ja w swoim życiu co najmniej z 25 razy miałem jazdy próbne i nigdy nie spotkałem się z takim zachowaniem pracowników, którzy wręcz jadą z Tobą jak z duszą na ramieniu...sam mam kumpla w salonie Seata, który zawsze bierze demonstracyjne z racji tego, że utraciły już sporo wartości i ja też idę w tym kierunku...bądź tak uprzejmy i nie podawaj niesprawdzonych informacji bo nie masz racji...masz normalną gwarancję i jak będą wciskać Ci kit, że to Ty obchodziłeś się nie tak z samochodem ( tak jest w przypadku fabrycznie nowych ) to wygrasz przed każdym sądem i piszę to jako prawnik...
dzida napisał(a):Dlatego napisałem moda albo wystarczy obszerniejszy i tańszy VAN segmentu B
Przerabiałem temat jak ojciec kupował auto ponad 3 lata temu (nie było takiego wyboru w małych SUVach) ale jednak trzeba było dopłacać ok. 10k za odpowiednik w stosunku do VANa
Micoo napisał(a):To, że auto podoba się komuś pod względem wizualnym nie jest wcale jednoznaczne z tym, że ktoś w ogóle zwraca uwagę na to, czy auto jest modne, czy nie.