Auto dla żony, nowe, do 80.000 pln, FIAT 500X? Hyundai i30?

08 Gru 2015, 13:23

szybki napisał(a):- fajność wizualna
- lepsze postrzeganie świata szczególnie podczas wyprzedzania jest to gitarowe :ok:
- mniej Cię w nocy oślepiają światła nadjeżdżających aut.

Dlatego napisałem moda albo wystarczy obszerniejszy i tańszy VAN segmentu B :)
Przerabiałem temat jak ojciec kupował auto ponad 3 lata temu (nie było takiego wyboru w małych SUVach) ale jednak trzeba było dopłacać ok. 10k za odpowiednik w stosunku do VANa :/
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

08 Gru 2015, 14:02

marcinoski napisał(a):Z całym szacunkiem ale jesteś w błędzie i niewiele widziałeś a sugerujesz się chyba bzdurami jakich mało...nie wierzę w to, że widziałeś jak pracownik salonu w ten sposób traktował ten samochód bo takie rzeczy się nie zdarzają a jeśli już faktycznie zdarzyłoby się to pracownik do zwolnienia...ja w swoim życiu co najmniej z 25 razy miałem jazdy próbne i nigdy nie spotkałem się z takim zachowaniem pracowników, którzy wręcz jadą z Tobą jak z duszą na ramieniu...sam mam kumpla w salonie Seata, który zawsze bierze demonstracyjne z racji tego, że utraciły już sporo wartości i ja też idę w tym kierunku...bądź tak uprzejmy i nie podawaj niesprawdzonych informacji bo nie masz racji...masz normalną gwarancję i jak będą wciskać Ci kit, że to Ty obchodziłeś się nie tak z samochodem ( tak jest w przypadku fabrycznie nowych ) to wygrasz przed każdym sądem i piszę to jako prawnik...

Fakt faktem, że była to jedna jazda na kilkanaście których odbyłem, ale nie zmienia to faktu, że wolę nie ryzykować

Wrażenia
dzida napisał(a):Dlatego napisałem moda albo wystarczy obszerniejszy i tańszy VAN segmentu B
Przerabiałem temat jak ojciec kupował auto ponad 3 lata temu (nie było takiego wyboru w małych SUVach) ale jednak trzeba było dopłacać ok. 10k za odpowiednik w stosunku do VANa

To, że auto podoba się komuś pod względem wizualnym nie jest wcale jednoznaczne z tym, że ktoś w ogóle zwraca uwagę na to, czy auto jest modne, czy nie.
Ostatnio edytowany przez Micoo, 08 Gru 2015, 14:05, edytowano w sumie 1 raz
Micoo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 12 2009
Auto: Mazda 3 II

08 Gru 2015, 14:34

Micoo napisał(a):To, że auto podoba się komuś pod względem wizualnym nie jest wcale jednoznaczne z tym, że ktoś w ogóle zwraca uwagę na to, czy auto jest modne, czy nie.

Pewnie ale SUVy są po prostu modne stąd ceny
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Elektryczne Renault 5
    Pierwsze elektryczne Renault 5 zostało zaprezentowane wiosną 1972 roku we współpracy z francuskim zakładem energetycznym EDF. Wyprodukowano 100 egzemplarzy modelu. Egzemplarz prezentowany na stoisku Renault na salonie ...