REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nie wiem czy dobrze patrzyłeś ale auto było z komisu, krajowe i chyba nawet po pierwszym właścicielu.rysiusek napisał(a):@Kao Sam podałeś forda fusion od handlarza
Kao napisał(a):Wystrzegaj się aut świeżo sprowadzonych z niskim przebiegiem za dobrą cenę. Najlepiej szukać od osob prywatnych ktore mogą coś o tym aucie powiedzieć. Handlarz to handlarz auto zawsze bedzie igła z przebiegiem max 200 nie ważne czy auto ma 10 czy 20 lat
Kao napisał(a):1. Przód dłubany, trochę kolorowy, progi czarne a chyba powinien być w kolorze.
2. Wygląda ok
3. Kolorowy, coś tam się na desce świeci i zastanawia mnie dlaczego auto srebrne a komora silnika niebieska.
4. Wydaje mi się że handlarz, cena przesadzona bo dołożysz kilka tys i masz MK2 poza tym kolorowy, wydaje mi się że szykowany na sprzedaż lecz mogę się mylić
5. Handlarz, szykowany na sprzedaż malowany tu i tam a na bezczela widać cień lakieru na drzwiach kierowcy.
różne odcienie lakieru, krótko mówiąc malowany.rysiusek napisał(a):P.S Co masz na myśli twierdząc kolorowy ?
Kao napisał(a):coś tam się na desce świeci