Auto do 10tys pomocy

27 Mar 2010, 12:37

witam mam zamiar zmienić auto i w sumie najładniejsze za te pieniądze jest alfa 156??? w sumie rozważam parę modelów jeszcze ale to już wygląda trochę gorzej przynajmniej w moich oczach. np a4 vectrę b, v40 . co sadzicie mam jak widać civic ale jednak nie chce już za bardzo japońca nie jest zły ale dobry tez nie koniecznie, psuje się wiadomo tez cudu nie ma ale jest ok, głównie chodzi o to ze do 10 nie widzę ładnego Japończyka... więc moje główne pytanie co myślicie o tym 156 z moich już nie małych doświadczeń zauważyłem ze kto nie ma to narzeka a kto ma to to chwali :wink: czyli norma Polsa kazdy chwali co ma bezens :neutral:
jedziesz
sokol27je
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce

27 Mar 2010, 13:52

kolego ja bym brał vectrę chociaż teraz a 15 tys. wypatruje audi a8 d2 2.5 tdi cudowne auto ale móie ci albo sobie omegę opla b kup
KINROAD93
Nowicjusz

Miejscowość: nieiwem

27 Mar 2010, 15:04

to zależy czy szukasz auta szpanerskiego czy do jazdy...
Fuckir
fuckir
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz

27 Mar 2010, 17:26

Za dychę to ta alfa może nie być za rewelacyjna. Pozatym jak już to diesel, benzyniaki nie maja dobrej opinii.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

27 Mar 2010, 23:01

chce ładny sedan /limuzyna i nie che oklepanego no a 8 jest spoko to prawda a vectry jest tysiące mam 20 lat nie chce jeździć tym co wszyscy dzieci babcia bogaci biedni tak jak to jest w przypadku vectry b i omegi... mam już jedna na oku 99r za 9 tys wytargowana :wink: 1.8 gaz skóra felgi klima.... ładnie utrzymana bez żadnej wady jak na razie no wygląda kozacko :lol: ale wiadomo nie chce go reperować co 2 tyg, chciałbym usłyszeć od właściciela konkrety jakieś jak często go naprawia dla przykładu miałem 2 lata civica "niezawodnego Japończyka" wymieniłem: silnik wydech kloci reczny sie zwalił zamki sie zacinaja itd i rdza go bierze z kazdej strony i to przez 2 lata czyli dochodzę do wniosku psuje się trochę wiadomo nie ma cudu... wiec jak alfa ma się psuć podobnie to jeden ciort tak czy nie :cool: a na forach zadza tysiące fanów vectry golfa pasata a czy to ładne to nie wiem to jest mój pierwszy punkt wygląd jak na ten moment nie rozsądny z powodu wieku... dobra starczy :lol:
Ostatnio edytowany przez sokol27je 27 Mar 2010, 23:12, edytowano w sumie 2 razy
jedziesz
sokol27je
Nowicjusz

27 Mar 2010, 23:08

sokol27je napisał(a):chce ładny sedan
Ładny? to Daewoo Nubira II
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Instalacje gazowe IV generacji – tzw. sekwencyjne
    Obecnie jest to najczęściej montowany typ układów zasilania LPG, tak zwana instalacja sekwencyjna. Niewiele droższa od dwóch poprzednich, bo kompletna wraz z montażem kosztuje co najmniej 1800 zł; warto wydać ...

27 Mar 2010, 23:14

o stary to żeś napisał jeszcze co poloneza karo plus jedz tym swoim [...] w sina dal
jedziesz
sokol27je
Nowicjusz

27 Mar 2010, 23:17

sokol27je napisał(a):o stary to żeś napisał jeszcze co poloneza karo plus jedz tym swoim [...] w sina dal
Zgłosic twoje prostackie zachowanie moderatorowi :?:

Takich jarząbków jak ty to nam tu nie trzeba :idea:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

27 Mar 2010, 23:21

stary nubirę :idea: wiesz co ty piszesz to wyglądu nie ma żadnego siwiatła drzwi koła i raczej jeździ :shock:
jedziesz
sokol27je
Nowicjusz

27 Mar 2010, 23:24

A co myślałeś, że za 10tys kupisz A6 albo E39 ?
Nubira II w tej kwocie to idealny wybór, jeśli chodzi o prezencję nadwozia.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

27 Mar 2010, 23:28

napisałem co chce kopic umiesz czytać kończę z tobą dyskusje
jedziesz
sokol27je
Nowicjusz

27 Mar 2010, 23:31

To po co pytasz, skoro wiesz? No to 156 bierz :roll:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

27 Mar 2010, 23:34

przeczytaj to co napisałem to sie dowiesz jaka wiedze chce nabyc
jedziesz
sokol27je
Nowicjusz

28 Mar 2010, 12:40

Czy posiada ktoś wiedze o zużyciu paliwa w sedici 1,6/120kM w 4x2 i 4x4 oraz różnicę pomiędzy nimi. Może ktoś wie również jakie sa rzeczywiste różnice pomiędzy Sedici i skodą Yeti. Będe wdzięczny.
maksym
Nowicjusz

Miejscowość: śląskie

28 Mar 2010, 13:30

maksym napisał(a):Czy posiada ktoś wiedze o zużyciu paliwa w sedici 1,6/120kM w 4x2 i 4x4 oraz różnicę pomiędzy nimi. Może ktoś wie również jakie sa rzeczywiste różnice pomiędzy Sedici i skodą Yeti. Będe wdzięczny.
A jaki to ma związek z tematem? Google Ci nie działa?
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin